"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Comunicat de l'Agrupació de Pollença

psm-pollenca | 20 Juliol, 2009 17:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En la darrera reunió l'Assamblea del PSM va decidir emetre el següent comunicat, per tal de clarificar la postura del partit i evitar equívocs:

Davant les notícies aparegudes recentment en premsa fent referència a la creació d’un nou partit polític de caire local a Pollença, i respecte dels anuncis fets per aquest partit en el sentit que formen part del mateix una part dels militants del PSM de Pollença, l’Agrupació Local del PSM-EN, vol posar en coneixement dels ciutadans en general les següents puntualitzacions:

1er, El PSM-EN de Pollença, en cap moment ha decidit integrar-se, formar part, o fer coalició amb cap altre partit, en conseqüència tampoc amb aquest partit local de nova creació. Per tant el PSM-EN a Pollença es manté com a partit independent amb la seva pròpia estructura i manté la seva representació a l’Ajuntament a través del seu regidor.

2on, D’acord amb els estatuts del partit, aprovats en el darrer Congrés Nacional Ordinari de l’any 2008, celebrat a Palma, en el seu article 8 apartat G s’especifica que cap militant del PSM-EN, en aquells pobles on existeix una agrupació local (com és el cas de Pollença), pot formar part de cap altre partit. Per tant en l’àmbit territorial de Pollença no s’admet la doble militància.

El Secretari General de l’Agrupació Local en nom i representació de l’agrupació PSM-EN de Pollença.

Comentaris

 

Re: Comunicat de l'Agrupació de Pollença

Exvotant | 21/07/2009, 08:55

El que huaríeu de fer és o bé fotre fora als dobles militants o bé replantejar-vos una mica la situació.

No creieu que si una persona afiliada al PSM, que no vol deixar de ser-ho, passa a un altre partit a nivell local és per alguna cosa?

Per cert, jo no he llegit per enlloc que el PSM s'integri en cap partit (sobra la justificació) però si he vist algunes fotografies on gent del PSM sortien a altres partits.

També he parlat amb uns quants companys del PSM de tota la vida que ja no van a les reunions. El motiu: no es senten a gust.

No vareu voler fer bloc, havíeu de governar, però ara teniu una àrea i gens de credibilitat.

 

Un exemple diferent

Per un bloc a Pollença | 20/07/2009, 23:06

A altres assemblees del PSM si que van donar aquest pas al 2006 i no els ha anat gens malament.

Transcripció del blog del PSM de Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra

L'agrupació del PSM-EN de Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra ha decidit iniciar la creació d'un nou partit independent de caràcter local...

Aquestes decisions obeeixen a la voluntat de crear un projecte més obert que permeti fer més feina pel municipi, ara més que mai esperam que la gent es senti còmoda amb aquesta proposta, que és una continuació, amb les mateixes bases i esperit que l'anterior, però amb més força i més il·lusió.

 

Re: Comunicat de l'Agrupació de Pollença

PSM Pollença | 20/07/2009, 22:24

Perdona j.m. El que és la mala noticia?

 

EL COMUNICAT

Jaume Mateu | 20/07/2009, 21:15

El comunicat d'avui és una clara proba de que la vostre actitut de formar part d'aquest govern municipal no és aceptat per la majoria de votans dels PSM. Alguna gent a fuit de les vostres files i altre no se acosta. I menys gent que se acostarà al PSM, perque aquest no és el PSM que volem.
Que cony feis a n'aquest govern? Ens podrieu donar alguna explicació convincent de que és millor pel poble que el PSM formi part d'aquest govern?
Si no sortiu aviat d'aquest govern, això vos passarà factura i fins i tot tindreu dificultats per formar la llista electoral a les properes eleccions.

 

mala noticia

j.m | 20/07/2009, 20:26

Quina mala noticia. Continuar amb la incopetència que està demostrant el PSM acabarà amb l'ambició de servei que tenim.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb