"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Atemptat a Palmanova

psm-pollenca | 30 Juliol, 2009 14:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Per les noticies que arriben sembla que 2 guardies civils han estat assassinats pel mètode de la bomba al seu cotxe patrulla. Els indicis apunten a que hauria estat ETA  la responsable dels  assassinats. Senzillament manifestam el condol a les families, el rebuig i condemna d'aquests i qualsevols altres actes de violència.

http://dbalears.cat/actualitat/Ara/dos-guardies-civils-morts-a-calvia-en-atemptat.html

Comentaris

 

No al terrorisme

Joan Ramon | 09/08/2009, 16:38

Desgraciadament el grup Terrorista ETA ha triat com objectiu la nostre illa, i desgraciadament demostren tenir capacitat per fer mal.

Cap idea pot ser defensada d'aquesta manera, ETA amb auestes accions nomès pot aconseguir ser rebutjada per cada cop mès grups socials.

 

Provar, meam.

JRV | 31/07/2009, 11:16

I està clar que la vida d'una persona es irreemplaçable. I es vera que això dura massa anys. I si provassim amb deixar exercir el dret a l'autodeterminació d'una vegada? Així si que el nacionalisme radical, no tendria cap excusa. En sembla que això s'ha fet a altres paisos i no s'ha esbucat el mon . A mi que desapareixi Espanya o el Pais Basc com a entitat, m'en fot, si amb això es salva la vida d'una sola persona. Ho enteneu?

 

Re: Atemptat a Palmanova

Garci | 30/07/2009, 18:06

Me cag en els malentranyats que justifiquen qualsevol tipus de violència,i encara més amb els que la practiquen.

No és moment de parlar de nacionalisme. És moment de cagar-se en l'ésser humà en conjunt, ja que la raó encara no ha duit la Pau. I la Pau és la única solució. La Pau de les persones sense violència i la Pau dels pobles sense violència.

Que importa ara el color del govern al P. Basc? el que importa és trobar el camí cap al final del conflicte, sigui qui sigui, i aquest passa pel diàleg, l'empatia i la reconciliació, però sobretot per la noviolencia.

Ni les bombes ni la imposició de cap idea, sigui de la part que sigui, duran a res bo ni al final d'aquest conflicte.

 

No al terrorisme

Joan Ramon | 30/07/2009, 15:21

Crec Manel que això ho he deixat ben clar, primer sòn les persones, però no estic d'acord amb que es faci un front nacional a Euskadi, que exclogui tots els partits nacionalistes, fins i tot criminalitzant l'intent d'un lehendakari que volia fer una consulta popular.
De fet la part que no me semblava necessaria veig que ja no surt a l'article, s'ha llevat, per tant me semble perfecte tal com està, condemnant la mort de dos guardies civils i rebutjant l'ús de la violència, manifets al que com la majoria dels ciutadans m'adhereixo.

Altre cosa ès que tu vulguis veuré una altre cosa. A mi no me val que el PP i el PsoE vulguin relacionar nacionalisme = ETA, he deixat ben clar que condemnava l'atemptat,així com tot ús de la violència, supos que tinc dret a donar la meva opinió Manel. Tampoc puc opinar si surt del que diuen els dos paryits majoritaris?
Una vida no es pot substituir per res, però això no lleva que no estigui d'acord amb què no es pugui fer un referendum a euskadi. Si per tu la solució ès que un ciutadà qualsevol,no puguí dir que a mès d'estar en contra d'un atemptat,no estigui d'acord amb l'actitud del govern central, me sap greu, però ès el que penso i no entenc que me vulguis fer callar, me sap greu.
Me repugna un assassinat com el d'avui, però una cosa no lleva l'altre.

Salut

 

Re: Atemptat a Palmanova

Manel | 30/07/2009, 14:54

En Joan Ramon ha perdut una gran ocasió d'aprendre a callar. Amb gent tan malalta i obtusa mai arribarem enlloc.

La vida i la llibertat, per sobre de tot.

 

Re: Atemptat a Palmanova

Tomeu | 30/07/2009, 14:38

D'acord. Una cosa no lleva l'altra. En aquest sentit ETA serveix de pretexte a l'aliança PP-PSOE. Si ETA no existis ja no hi hauria cap excusa per no fer cumplir amb la voluntat majoritària dels bascos.

 

No al terrorisme

Joan Ramon | 30/07/2009, 14:32

Condemno l'atemptat, rebutjo tota violència terrorista, però el fet que el Govern Espanyol no permeti al govern basc posar en marca una consulta on el bascos decideixin lliurement que volen fer del seu futur, és l'únic que impedeix ara mateix l'avanç de les aspiracions nacionals basques al meu parer (els partits nacionalistes van tenir mès del 50 % a les eleccions basques, nomès el front nacional PP- PSOE va impedir que governesin).
Això no justifica l'ús de la violència terrorista, però trob que no s'ha de justificar tampoc el poc esperit democràtic de l'Estat Espanyol. Ni terrorisme, ni Crentrelisme intolerant del PP i PsoE, les dues coses sobren a un estat que es vol dir democràtic.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb