"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE L'AGRUPACIÓ LOCAL DE POLLENÇA

psm-pollenca | 20 Octubre, 2009 09:27 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L’Agrupació Local de Pollença del Partit Socialista de Mallorca – Entesa Nacionalista, reunida en assemblea i després de les precises deliberacions, ha pres per unanimitat la següents resolucions:

 

1)    Felicitar a la plataforma Pro Camins Públics Oberts pel desenvolupament pacífic i respectuós amb el medi ambient de l’excursió reivindicativa de l’ús i la titularitat pública del camí de Ternelles, així com a les persones que participaren a l’excursió.

 

2)    Donar suport a l’actuació dels càrrecs públics i orgànics del PSM que prengueren part en l’esmentada excursió, juntament amb altres 600 ciutadans de tota condició que accediren al camí fent ús legítim del mateix, segons les normes i sentències que actualment son d’aplicació.

 

3)    Reprovar l’actuació del Batlle de Pollença que, ni abans ni el dia de l’excursió, no va prendre les mesures adients per garantir l’exercici de la titularitat municipal damunt el camí i només el dia de l’excursió va fer una utilització parcial i interessada de la normativa per tal de limitar el pas de l’excursió a tan sols 20 persones, justificant d’aquesta manera que la majoria d’excursionistes es trobessin la tanca barrada, posant traves innecessàries i il·legals al seu dret d’accés al camí.

 

4)    Reprovar que arran de la participació del regidor del PSM, Tomeu Cifre, en aquesta excursió, els socis de govern UM-UNPI i PSOE amb el batlle al capdavant procedissin a la destitució del nostre regidor de les seves àrees de govern, l’Àrea de Cultura i la delegació de l’Empresa Municipal EMSER 2002, en una clara mostra d’autoritarisme i intransigència, passant els interessos partidistes i particulars per davant l’interès comú dels pollencins.

 

5)    Agrair al regidor Tomeu Cifre i al seu antecessor, Biel Cerdà, la seva tasca meritòria dins del govern municipal, tot i les dificultats imposades pels seus socis.

 

6)    Valorar l’actuació dels antics socis de govern, UM-UNPI i PSOE, durant els dos anys i mig de legislatura com a d’incompliment repetit del pacte de govern acordat per les tres forces, pel fet de no haver cercat el consens dels tres partits, arribant a imposar les decisions de govern i obviant els punts de vista del PSM.

 

7)    L’agrupació local vol deixar clara la intenció del PSM d’afrontar amb energia i empenta la nova etapa que s’obri a partir d’ara, amb la realització d’una oposició constructiva i ferma, per tal de col·laborar a resoldre els nombrosos problemes als que s’enfronta el nostre poble i evidenciar les repetides mancances amb les que els grups UM-UNPI i PSOE  duen a terme la seva acció de govern.

 

 

A Pollença el 19 d’octubre de 2009.

El Secretari d’Organització en nom de l’Assemblea del PSM-EN de Pollença

Comentaris

 

desgovern

Toni | 23/10/2009, 13:39

Jo crec que si hem de ser seriosos, el partit que du 12 anys seguits al Govern de Pollença és UM, i durant aquiest temps l'Ajuntament a patit un for endeutament que fins i tot fa que moltes empreses hagin de denunciar el consistori per morositat.
Mentre tant, alguns regidors de UM han fet creixer el seu patrimoni particular, alguns remors fins i tot apuntent que dos fiscals de gran capacitat i honests, un tal Garua i un tal Horrach ja han obert una carpeta amb ewl nom "Pollença".
Trob Lluís que el Batle Hoan Cerdà "embull" a fet un favor treguent d'aquest "des"govern al PSM, per a mi l'çúnic criticable és que entrasin o no sortisin abans d'aquest Govern que no ès ni de dretes ni d'esquerres, senzillament és una estafa.

 

Bon dia

Joan | 23/10/2009, 05:34

Jajajajaja

Lluís una actuació del Govern Municipal?
Si és el pitjor govern que es conex des de la democarcia a Pollença, és cert que el PSM i formava part, per això crec que el millor que pot fer és estar defora, és cert que el batle els ha fet un favor, però el millor que podria fer eñ batle és anar-se'n a ca seva i no seguir arruinant Pollença, la justificació d'aquest mal Govern l'haurien de doanr els responsables i no els ciutadans.
No se a qui has pogut ferir, jo els trob divertits els teus comentaris.

 

Lluis

Lluis | 22/10/2009, 19:59

jas veig que el meu comentari vos ha tocat fort. Però no heu estat capaços de donar una resposta o una justificació racional i coherent i no qualificacions sense sentit.

De fet veig que heu afirmat la veracitat dels meus comentaris al dir que tinc informació privilegiada, quan la realitat no és així. Només cal observar, llegir el full d'activitats i estar interessat en al cultura.
Ara sou vosaltres que heu de defensar la vostra actuació.

 

Claretat

JRV | 22/10/2009, 19:22

Certament , ex-votant, que "Lluis" te dret a expressar-se, com tu mateix ho fas, i si la crítica es fonamentada, benvingut sigui, que si és "constructiva" o "destructiva", per emplear mots que solen emprar als que no cauen be les crítiques, això cadascú tindrà la seva opinió. Ara bé, en "lluis" ha tingut molt temps aquets anys passats per expressar el que expressa, ho fa un poc a destemps, i això el fa menys credible.
Com a anomalia, diria jo, de la vida politica i social pollencina, es dona el fet que els simpatitzants, militants de partits o entitats que no siguin PSM o Alternativa, o ciutadans simplement que volen dir la seva, ho fan als blogs de Alternativa per Pollença, o al Blog del PSM, simplement perque els altres partits no tenen interés en que es produeixi un debat obert, i per això no tenen blogs , o pareixen de "las damas de la Parroquia", com el del PSOE, i molt menys permeten es sàpiga l'autoria del comentari o crítica. Simplement no els interessa que es pugui parlar clar.

 

Enhorabona

Joan | 22/10/2009, 15:53

Lluis, ja teniu un altre imputat, de veres que UM va bé, menys militants, però més imputats que el PP, anau lidres en corruppció.

 

A en "Lluís"

Tomeu Cifre | 22/10/2009, 14:02

No hi ha pitjor mentida que una mitja-veritat. El senyor "Lluís" estic segur que està molt ben informat i per via directa. De fet és una persona que gràcies a UM ocupa un càrrec molt rellevant, tot i mai haver estat escollit per les urnes. Per això li demanaria que des d'aquesta posició de privilegi que ocupa sigues una mica menys partidista, ja que des d'allà on està ha de donar servei a molts ciutadans que no voten el seu partit.
També li demanaria que, ja que té fil directe, proposi al batle que UM crei un blog per tal que els seu militants s'hi expressin lliurement i allà també hi podria participar, com ho fa en aquest, i per molts d'anys.
Ah, i no fa falta inventar-se noms, que ens coneixem tots.

 

Re: COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE L'AGRUPACIÓ LOCAL DE POLLENÇA

Exvotant | 22/10/2009, 12:54

Hi ha una cosa que no m'agrada gens, que tracteu a Lluís o qui sigui com una persona partidista, d'UM del PSOE o de qualsevol altre.

Aquest ciutadà no ha fet cap afirmació que vagi en aquella direcció i tots vos hi heu tirat damunt. No ho trob just.

No heu aportat cap argument (en Tomeu si ha dit la seva però no ha tornat a contestar). Que creieu, que Tomeu haurà fet una bona gestió perquè els altres que hi poden entrar son pitjors (d'això no em cap cap dubte, son pitjors tots que en Tomeu). Tal vegada Tomeu tengui un nivell més alt que els propers regidors de cultura i emser, però això no lleva que el que diu Lluís sigui veritat o no.

Tal vegada donar explicacions certes sigui més útil que tractar malament al personal que entra sense fer cap insult.

 

Re: COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE L'AGRUPACIÓ LOCAL DE POLLENÇA

Admirador del sr lluis | 22/10/2009, 12:06

El Sr. Lluis és molt interessant. un bon comisari del Sr. Cerdà-rull, reflexe perfectament la cobardia del Sr. Cerdà-rull. Només l'interessa abocar la merda dels altres per tapar la dels seus. Ànims ho fas molt bé.

 

Lluis o lluisa

Tomeu Cifre | 22/10/2009, 07:36

Ara sí que m'he perdut. Que no puc tenir una web professional, jo, i posar-hi el que em roti? Que vol dir que als pollencins els basta una cultureta? El pollencins fa dècades, no, segles, que demostren que des del seu petit poble poden estar a un nivell universal.
Si tenies les coses tan clares m'hagues agradat sentir les teves aportacions quan encara tenia la capacitat de modificar-les; si el que vols es fer llenya de l'arbre caigut me sap greu pero tenc massa coses a fer des de l'oposició per flagelar-me amb els teus xafardejos.

 

Bon dia Senyors

Lluis | 22/10/2009, 07:04

Que no tenim arguments més solids per rebatre, que hem de caure en prejuicis baraters.

 

LLuis

MAKI | 21/10/2009, 20:54

NO TE PREOCUPIS, LLUIS. ARA TE POSARAN EN MARTÍ OCHOGAVIA DE REGIDOR DE CULTURA, I QUAN LI HAGUÍS ENSENYAT A LLEGIR, TOT ANIRA UNA SEDA, SOBRE TOT LA PART GASTRONÒMICA... I TAL VOLTA ERÒTICA. Barroer for President!! O TONI CIFRE...O FCA. RAMON...A MICHEL...O...ETC...ETC...

 

representació bancaria

Castelao | 21/10/2009, 20:46

la "M" de UM, vol dir "March" o Mallorquina?

 

nirvis

Joan | 21/10/2009, 20:39

Tris que algusn es posin nerviosos perquè un regidor defensi l'obertura d'un camí públic.

 

Lluis, Lluisa o Mr. (Mrs) Been

Castelao | 21/10/2009, 19:46

Si tens tan "bona" informació, la podries passar als membres de la opossició, als que el sentit "democràtic" del batlle actual no els dona ni la hora. I de ppasada cuida un poc la questió ortogràfica.

 

Un descuit

lluis o Lluisa com mes t'agradi | 21/10/2009, 19:36

Com vos he dit continuarà,
Vos don pistes,
parlarem de Museu i de Patrimoni, pero en concret i en fets, no com feis vosaltres que nomes sabeu dir que ho feis molt be.
Si voleu tb d'arquitectura, ja he vist a la teva web Tomeu que t'agraden els grans mestres contemporanis.
Es clar que pot ser, Saenz de Oiza només és pot coneixer per uns pocs il·lutrats com tu, els pollensins els basta una cultureta a la seva mida...

Per favor no insulteu les esquerres....

 

Tomeu i Marí

Lluis o Lluisa com mes t'agradi | 21/10/2009, 19:27

No vos passeu, atribuint opinions a quí no correspon.

A, i si pica grata,

Continuarà....

 

Misèries

Marí | 21/10/2009, 16:04

Aquí pareix que surten temes personals, de regnes de taifes dins l'Ajuntament. Serà bibliotecari interí en tot cas.

 

Tomeu

Lluis | 21/10/2009, 14:44

Tomeu m'esplicare millor:
1.- El club de lectura era una activitat de la biblioteca a càrrec del bibliotecari. Vosaltres vareu contractar una persona externa per dur-lo a terme. Que supos no era de cap ONG.
2.- Any Cifre: hagues pogut lluir-se molt més, tal com s'ho mereixia l'homenetjat i el pressupost es va fondre en passatges d'avio. Pens que no cal entrar en més detalls.
3.- tens rao, el gener de 2008 hi va haver curs d'historia, pero el gener de 2009 no, el qual s'ha solventat amb el d'octubre de 2009 que passa a ocupar el lloc del de gener de 201o. Ho entens, que vos he saltat un any? O t'hem de fer un esquuema?
4.- Del tema de l'exposició m'agradaria tenir acces als numeros finals i entrariem en detalls. Cosa que ja en parlarem. Ah! faltaria més que no fos inferir als altres anys!.
5.- per cert a cultura heu augmentat el personal? Quí?

 

A Lluis

Tomeu | 21/10/2009, 14:16

Lluís, digue´s a aquests que et van passant informació que et documentin millor.
-"quan abans sortia gratuït", que t'ho creus tu això que hi ha res que surti gratuit?
-any Guillem Cifre: potser volies que no es celebrés? Veig que el batle al que defenses va estar ben content d'inaugurar-lo i de clausurar-lo (vetant la meva intervenció, per cert).
- que jo sàpiga al 2008 hi va haver curs d'historia.
-el pressupost final gastat (no pressupostat) en l'exposició d l'església del Roser ha estat inferior al dels anteriors anys.

Ves amb compte, que la informació que ben segur ara et començaran a passar sigui completa.

 

Exedir-se en els pressuposts

Lluis | 21/10/2009, 08:42

mira Joan Ramon i Collet, ja que tu g¡has tret el tema:
- La barrera de Ternelles és la darrera que s'ha saltat el vostre regidor, fa molt de temps que vota en contra del pacte quan en forma part.
- revisa les contes de cultura que han deixat el Sr. Biel Cerd`pa i el Sr. Cifre sense fer res i parlrem d'economia.
- En el moment de saltar la barrera de Ternelles, ja havieu decidit que romprieu el pacte, no vos interessa la propera campanya electoral vinculats a UM.
Facem memoria de la gestió de l'àrea de cultura per part vostra:
- Privatització del Club de lectura, quan abans sortia gratuït a l'Ajuntament.
- Any Guillem Cifre: Compara despeses amb activitats.
- 2008 sense curs d'Historia.
- Pressupost exposició esglesia del Roser 2009.
- .....

Per favor, en lloc de tanta xerraduria analitzau fets i números concrets de la vostra actuació, que és deplorable.

Un altra dia parlaren del Sr. Director Insular.

 

FRANCISCA RAMON

Can Collet | 21/10/2009, 08:31

Que trist veure a na Francisca Ramon donar el seus recolsament al batle per un puta sou a final de mes. M'agradaria sebre quina és la seva gestió, algú la pot explicar? Quina feina fa aquesta dona que realment maresqui el sou que cobre cada mes?

 

Adelantat

Castelao | 21/10/2009, 07:44

El Batlle Cerdà s'ha adelantat a la sortida que ben prest s'hagués produit de Tomeu Cifre del consistori. Tomeu no s'ha encadenat a la cadira com ho està Fca. Ramon.
Tomeu ha demostrat coherència als seus principis, perque en te. Pocs regidors ha Pollença en tenen, i entre aquests no figura el batlle ni Fca. Ramon.
Tal volta ara, salvant les diferencies amb EU, o Alternativa per Pollença, diferencies que ALGUNS del PSM estan obssessionats en recalcar constantment, facin la molt NECESSARIA opossició a un equip de govern sense idees i sense ètica, i es curin de l'obssessió amb Pepe Garcia.

 

Excursió a Ternelles

Joan Ramon | 20/10/2009, 16:37

Avui si no hi ha cap contratemps, a les 21 40 a Televisió de Mallorca reportatge de l'excursió a Ternelles del passat 12 d'Octubre.

Salut

 

Anim

Joan Ramon | 20/10/2009, 15:52

Curiós que destituesquin un regidor per transitar per un camí públic.
Mentre tant, moltes empreses sequeixen sense cobrar de l?ajuntament de Pollença, alguns regidors sobrapasen el presupostat i segueixen endeutant l'Ajuntament i quí no passa nada... Aquest Govern no és ni de dretes ni d'esquerres. és un frau.
Es pot estar d'acord o amb desacord amb algunes posturres, però ànim Tomeu, almenys sabem que ets Honest.
Salut

 

A l'exvotant que no ens ha votat mai.

Tomeu Cifre | 20/10/2009, 11:08

No crec que es pugui dir que un regidor que desobeeix allò que ha dit el batle tengui cadiritis. En el moment d'accedir a Ternelles ja sabiem que això podia passar, coneguent el seu tarannà. Altres no varen voler posar el seu càrrec en perill i es quedaren a la tanca.
Al cap i a la fi és el mateix anar-te'n si el altres no cumpleixen que exigir-los que cumpleixin i que per això et treguin (que és el que finalment ha passat, no et creguis que m'han tret per passar una tanca a un camí públic).
Rabieta cap, potser voldries que posassim l'altra galta, pero no estariem defensant els ideals que ens impulsen si ho fessim així.

 

Re: COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE L'AGRUPACIÓ LOCAL DE POLLENÇA

Exvotant | 20/10/2009, 09:34

Si UM i PSOE ho han fet tant malament, si han incomplit reiteradament el pacte de govern, si tenen tantes mancances... perquè vos han hagut de treure defora? Que feieu a l'equip de govern?

Cadiritis i ara rabieta. Això és el que se'n despren de la vostra actitut.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb