"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Papers, papers.

psm-pollenca | 23 Octubre, 2009 16:57 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Papers canten. Aquests dies hem pogut sentir repetidament al batle dir que només feia que cumplir l'ordres del Conseller limitant el pas a 20 persones. Al Parlament el Conseller Grimalt va dir que la seva Conselleria havia donat permís a l'excursió i que les limitacions eren cosa de l'Ajuntament. A continuació, per no deixar desamparat al seu company d'UM, va dir que els excursionistes ho havien fet molt malament per no creure les instruccions del batle. Adjuntam la ressolució del Conseller on no hi posa ni una coma de les 20 persones, amb altres documents rel·lacionats amb l'excursió (Catàleg de Camins, la "nota"del batle, etc.).

  1. Autorització de l'excursió per part de la Conselleria de Medi Ambient.
  2. Ressolució del Conseller de denegació del recurs de Menani S.A. respecte de l'anterior autorització, on no es fixa cap límit depersones i es dona llibertat a l'Ajuntament.
  3. Catàleg de Camins de Pollença, amb el de Ternelles en primer lloc.
  4. Acord del Ple Municipal ratificat per la Comissió Insular d'Urbanisme, que el batle va pretendre aplicar per primera (i fins ara única)vegada el dia de l'excursió, agafant-se a la limitació de 20 pers. quan s'hauria d'haver basat en els "grups especials acompanyats de monitor" (La Plataforma va presentar un llistat de monitors titulats).
  5. Paper del batle on comunica el límit de 20 persones.
DOSSIER EXCURSIÓ TERNELLES

 

Comentaris

 

Rigor

castelao | 26/10/2009, 20:23

Moltes gracies, amics dels interessos públics del PSM, per mostrar els documents, cosa que el batlle encara no ha fet. Ja es veu qui parla clar

 

traició

JRV | 26/10/2009, 20:21

En aquest cas, el batlle esta traicinont els interessos i la dignitat dels pollencins , millor dit, als ciutadans en general a qui es deu.

 

Re: Papers, papers.

Pepe | 26/10/2009, 15:35

Exactament Tomeu, de cap de les maneres el batle podia restringir el pas a vint persones, a no ser quefos un acord personal amb la propietat que és el més segur.

 

Va posar un peu a cada banda de la síquia, i hi va caure dedins.

Tomeu Cifre | 26/10/2009, 10:35

Jo, després de reflexionar-ho molt i consultar-ho amb gent que en sap jurídicament, crec que el Batle, o bé no havia de deixar passar ningú perque no s'ha expropiat l'ús del camí (i contradir el Catàleg de Camins); o bé, si es creu allò que ha aprovat el Catàleg de Camins que ell mateix va votar a favor, no podia restringir el pas a ningú que hi volgues entrar a peu.

 

explicacions

JRV | 25/10/2009, 18:48

M'alegraria que les explicacions siguin convincents i ajustades a la justicia. Però l'experiencia me fa desconfiar.

 

Re: Papers, papers.

Pepe | 25/10/2009, 17:54

El batle i l'administrador han embullat molt el tema a la premsa, però els papers no enganyen. Crec que al ple de dijous el batle ha de donar un bon grapat d'explicacions.

 

o

maria | 24/10/2009, 21:14

vists els papers, estic plenament d'acord amb vosaltres.
La restricció de 20 persones, en el darrerríssim moment, és treta de la màniga.

 

Excursió

Joan | 24/10/2009, 07:47

Al meu entendre, el Batle ha actuat al servíe d'un particulars, relegant l'inter`nes general, en aquest cas la defensa d'un camí públic per contentar un particular.
Tal vegada el nom d'aquests pàrticulars l'ha fet prendre aquesta postura, no ho se, tal vegada el fet que el misser de aquesta família en aquest tema siguí un dastacat ex membre de Um el condiciona, no ho se.
El que si se, és que el seu apper ha sigut el d'un servent d'aquesta família.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb