"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple Extraordinari de Contractació

psm-pollenca | 16 Novembre, 2009 12:37 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els grups polítics de la oposició, PSM, PP-Ump, i A-EU-EV, hem demanat que es celebri un Ple Extraordinari per tractar com l'Ajuntament ha anat fent la contractació de determinats serveis i obres.

Per contractar, les administracions s'han de regir per la Llei de Contractes de les Administracions Públiques,  que disposa tota una serie de normes per tal que les contractacions siguin transparents, obertes i el més beneficioses possibles a nivell econòmic. Tots els grups de la oposició tenim la impressió més que fonamentada, que lAjuntament ha anat incomplint aquesta llei i que, com a mínim, diversos regidors han contractat alegrement sense atenir-se a les normes.

Aquest fet és especialment delicat en els moments actuals de crisi econòmica, on totes les empreses de Pollença haurien de tenir les mateixes possibilitats de fer feina per l'Ajuntament. A més, la contractació irregular sovint perjudica a les pròpies empreses, que es cnverteixen en víctimes d'aquest sistema, ja que es contracten feines de paraula o sense seguir el procediment legal, fet que provoca que després no es disposi de crèdit per efectuar els pagaments, que els pagament es retardin enormement, i que s'hagin de refer factures "amb data de l'any següent", sense que resulti extrany que s'aprovin factures per serveis fets anys anteriors.

Per tot això, i sobre tot tractant-se de doblers públics, és molt convenient debatre l'assumpte de la contractació , reprendre els regidors que han actuat de manera incorrecta i prendre desicions per regularitzar els nombrosos contractes i feines que es fan sense el control que marca la Llei.


Les amenaces del PSOE de Balears

Resulta molt curiós el missatge que està llançant el PSOE de Balears en el sentit que podrien acabar la legislatura governant en solitari, justificant-ho en els casos de corrupció.  Ara es vol fer passar justos per pecadors, i els membres del BLOC, que no té cap imputat en les seves files, es ficaran dins el mateix sac que els d'UM, amb més de mitja dotzena d'imputats. Si hagués de governar en solitari el grup que no té cap imputat, aquest hauria de ser el BLOC, ja que el PSOE també en té un, en Xicu Tarrés pel cas Eivissa Centre.

Al cap i a la fi tot respon al malestar pels bons resultats que el BLOC ha tret de fer pressió en els cas de la crisi al Consell de Mallorca pel tema de Son Baco a Campos, o per com s'ha resolt el Pla de Carreteres. i tot això sense crear els conflictes i tensions que ha creat UM tant en el Consell com en el Govern Balear, ells qe s'autoanomenen "partit de govern" (partit de mal govern, diria jo). El PSOE s'hauria de deixar de funambulismes i apostar per dur endavant el programa del Pacte, i si per això li fa nosa algú, que es tregui el llast dels imputats d'UM, pero que no faci més jocs de mans.

Comentaris

 

corrupció una vegada mes

JRV | 18/11/2009, 21:06

El missatge de que "tot pacte es bò mentres no governi el PP" te uns límits, i aquests límits son el grau de corrupció en que UM està implicat. Si UM vol fer xantatge a travers, sobre tot de Nadal, en el sentit de que també pot governar amb el PP, ja s'ho faran, no se on pot anar a parar la suposada regeneració del pp que pregona Bauzá: la suma seria antològica, " UM suma mes corruptes i imputats als del PP, així podrien fundar el PI, "partit dels imputats", o una OG ( Organització gubernamental) " Imputats sense fronteres" ( O sense barreres).
A una societat vertaderament democràtica, el que ha de fer un partit que s'hi tingui es eliminar els corruptes del seu redol, si no vol que es confongui amb una banda de lladregots.

 

Dar la cara

a punto de ser ex-votante del PSOE | 18/11/2009, 18:54

n la página del PSOE de momento se han limitado a poner un enlace repetido a la ley de contrataciones públicas.

Con respecto a los concejales del PSOE hace tiempo que perdí la esperanza. Del no a a la auditoría hasta el rículo vergonzoso que han hecho en Ternelles han ido de mal en peor.

Francisca "sólo por el sueldo"

Juanjo el escudero fiel en el que muchos confíaban y que ha demostrado una ineficacia total en todo lo que ha tocado (policía, presupuestos, personal...)

Mª del Mar que con una dedicación exclusiva en unas áreas cómodas no ha demostrado nada de nada y que además empieza a tener ya hábitos de su jefa.

Toni que dimitió y discutió y cuando la silla vió todo se le olvidó.

Todavía confío en alguna de las personas de la ejecutiva a pesar de que dicen una cosa en privado y hacen otra en público.
Con este pleno les habéis dado la última oportunidad de redimirse.He oído centenares de veces quejarse a muchas de estas personas de las mangarrufas d'en Martín, de como perjudicava su gestión a Pollença (especialmente al Puerto)... Bueno llegó el momento de los valientes, de decir basta ya, es hora que Martín sepa que los SOCIALISTAS lo reprobamos, que no queremos que sea nuestro concejal, que su tiempo en el Ayuntamiento se ha acabado.

Es el momento de dar la cara y vuestra última oportunidad; Tomeu Joy, Jaume Plomer, José Martín Morillo, Mateu Vila ,Tòfol Rebassa Garcia, Antònia Cerdà Suau, Virtudes Sànchez Moltò, Margalida Barceló Domenech, Joan Ramon Morro Navarro, Juan Fernández Borrego, Miquel A. Llompart Palou, Ignacio Corellano , José Gómez Cuadrado

 

Bona iniciativa

Joan Ramon | 17/11/2009, 21:02

Enhorabona per la vostra iniciativa en aquest tema.
Crec que els polítics no poden emprear la política per col·locar feines de la administració pública a dit, per tant s'ha de exigir que aquestes places siguin fetes amb el criteri d'igualtat d'oportunita per tothom.

 

Al comentari de Tolito

PSM Pollença | 17/11/2009, 09:04

Respectam el que s'escriu als comentaris sempre que no siguin insults. Quan s'hi posen acusacions greus pensam que s'ha d'esser molt caultelós i demostrar allò que s'acusa.
Respectam i mantindrem el comentari per respecte a la llibertat d'expressió pero no compartim que s'acusi obertament sense exposar les proves.

 

PP+UM+PsoE-

Joan | 16/11/2009, 20:57

Cert és que UM i PsoE a Pollença ara mateix formen un govern que més que ser de dretes i d'esquerres es sustenta per la voluntat de poder, més que de servei a la ciutadania.
En això penso que no es diferencien del PP. En l'unic que es diferencien és que el PP i UM tenen més imputats a nivellde Balears que el PsoE.
Poca cosa més.

 

Re: Ple Extraordinari de Contractació

Aligator | 16/11/2009, 17:28

Tenim un batle molt hàbil, que ens fa creure que fa coses per obrir Ternelles i no fa res, i ens fa creure que ésel batle quan qui comanda és un altre.

 

Re: Ple Extraordinari de Contractació

PSM Pollença | 16/11/2009, 17:20

Encara no ens han fixat el dia, però com a molt tard hauria de ser 7 de desembre.

 

Re: Ple Extraordinari de Contractació

Rus | 16/11/2009, 15:22

Quan serà el Ple?

 

Joan "embull".

tolito | 16/11/2009, 15:16

Quan un batle de de segon de la llsita una persona tant embullosa com en marti del paraiso, alias 10% de comissió, es guanya el sorenom merescut de joan Cerdà "embull2.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb