"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Maria Antònia Munar declara davant el jutge

psm-pollenca | 17 Novembre, 2009 09:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 Na Munar, presidenta d'honor(?) d'UM, és la del mig (foto d'arxiu)

De Tribuna Mallorca

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha estatavui dematí l’escenari d’una de les estampes més esperades per alguns, més vergonyoses per altres, però sonada de totes maneres: la declaració com a imputada de la presidenta del Parlament, expresidenta del Consell i d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, pel cas Can Domenge.

La presidenta d'honor d'UM ha arribat al TSJB devers les 9:45 del dematí, entre crits i xiulets d'una cinquantena de manifestants"contra la corrupció". Entre la petita multitud que protestava hihavia alguns joves d'EU, per una banda, i membres del grupuscle ultradretà Círculo Balear, encapçalats pel seu portaveu, Jorge Campos. Campos se suposa que és el director de l’oficina del'Ajuntament de Calvià "Calvià por el clima", un dels molts organismes de dubtosa utilitat creats pel batle Delgado per recol·locar amics i fidels després de perdre el poder autonòmic ara fa dos anys.

(veure més, article de Tribuna Mallorca)

Comentaris

 

Jorge Campos

JRV | 17/11/2009, 17:29

L'Ajuntament de Calvia es l'antre on han anat a parar els mercenaris del PP de mes que dubtosa utilitat professional, però si útils als interessos electoralistes de la rama canalla del PP, ja se que no tot hom al PP es igual.
Una peculiaritat del PP calvianer es que al darrer Ple, es va anunciar la privatització del servei de subministrament d'aigua potable, un servei que segons la contabilitat de l'Ajuntament, ingressa 3 MILIONS mes d'euros que no costa la seva explotació, suposadament aquests diners contribuiran a pagar tant d'assessor inútil, com per exemple Jorge Campos, que cobra 3.000€ mensuals, 15 pagas anuals, per anar a escridassar a Mª A. Munar en hores de feina, i altres actvitats de mes que dubtosa utilitat.
La questió es que els diners de la corrupció també serveixen per tapar la mateixa corrupció, es un cercle vicios.
Amb això de la privatització de serveis públics rentables també en tenim precedents a Pollença, en mans en aquella ocassió dels "PSOE", i ho pòs entre cometes perque no feren honor al títol de Socialistes Obrers.

 

Joan "embull"

joan | 17/11/2009, 11:46

Gràcies veuré que en Joan Cerdà "embull" va a donar el recolzament a la senyora Munar i no tè temps per dedicar a alguns assumptes de Pollença.

Tampoc sembla preocupat per les contractacions irregulars de l'equip de Govern, i tè com a segon una persona que comença a ser anomenada per Pollença Marti "10 per cent de comissió".

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb