"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Convocat per dilluns el Ple Extraordinari per tractar la contractació irregular.

psm-pollenca | 19 Novembre, 2009 16:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Finalmet el ple que estudiarà la contractació irregular efectuada per algunes àrees de l'Ajuntament s'ha convocat (veure l'ordre del dia) per dilluns dia 23. El Ple s'ha convocat a les 11 del matí, una hora gens adeqüada perque la gent hi pugui acudir. Perque es convoquen els plens extraordinaris que demana la oposició a unes hores tan intempestives? no interessa que la gent hi vagi? esperem que dilluns la Radio Municipal no tingui algun desafortunat "accident" que també impedeixi la retransmissió en directe.

Parlant de la Radio, avui dijous el Batlle hi ha anat a fer el la seva intervenció setmanal. Això ho pot fer perque és el batlle del poble i allà hi va en funció del seu càrrec institucional a parlar de l'Ajuntament. Pero avui s'ha tret el trajo de batlle i s'ha posat la vestimenta de Super UM, i així ha aprofitat el seu espai a la Ràdio, pagat amb doblers públics, per despotricar contra l'oposició pel fet d'haver demanat aquest Ple Extraordinari. Si UM ho ha fet tan bé a l'Ajuntament no hauria de tenir cap problema per explicar la seva gestió pel que fa a contractació, pero sembla que al batlle li han tocat qualque fibra sensible perque la seva recció des que es va demanar el ple ha sortit de pollaguera.

La sol·licitud del Ple no esmenta cap regidor en concret ni cap contracte determinat dels que ha efectuat l'Ajuntament, ja que els sol·licitants del Ple (PSM,PP-UMP,i A-EU-EV) no donam per suposat cap irregularitat, no som juristes, sino que confiam en la feina de Secretaria i Intervenció. Tampoc pretenem jutjar la feina de les empreses, ja sabem que qui més qui menys fa la feina el millor que pot. Es tracta d'esbrinar si hi ha hagut regidors que hagin actuat malament, saltant-se la llei a l'hora de contractar.

Una noticia periodística apareguda ahir al Diari de Mallorca ha acabat d'encendre els ànims del primer edil (ja és sabut que tenen més influència damunt ell un article de diari que mil informes tècnics, la seva obsessió amb la premsa ja és malatissa). 

Caldria afrontar el Ple amb més calma ja que el que s'ha de debatre és prou important i té una gran trascendència en la credibilitat i confiança dels ciutadans amb l'Ajuntament pels motius que ja explicàrem.

Demà a les 11 es durà a terme la comissió informativa prèvia al ple extraordinari, on suposadament s'hauria de lliurar als portaveus dels partits l'informe de secretaria. El fet és que ja tenim l'informe perque des de batlia s'ha inentat presionar a certs dirigents de partits per aturar aquest Ple, i els han fet arribar l'informe abans que als regidors. Ells, amablement, ens han passat còpia. Esperem que la pressió no hagi fet reia en ells. Perque vegeu que amb aquest Ple qualque ull de poll es deu haver prepitjat.

De UM, ja sabem que opinen. Que opina el PSOE? De moment això.

Comentaris

 

secretisme

castelao | 22/11/2009, 19:05

Naturalment que tenen a amagar

 

Horaris

Joan Ramon | 19/11/2009, 20:31

Sembla que a l'equip de Govern no li fa gracia que els ciutadans puguin anar a aquest ple,
deuen tenir res a amagar?

 

Re: Convocat per dilluns el Ple Extraordinari per tractar la contractació irregular.

pretorians | 19/11/2009, 16:59

A ERC también cuecen habas.
emroc.balearweb.net/post/79905

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb