"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple Extraordinari: El govern no assumeix els seus errors

psm-pollenca | 23 Novembre, 2009 14:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui dematí s'ha duit a terme el Ple Extraordinari Urgent que havia de tractar sobre la manera de contractar de l'Ajuntament de Pollença.

L'Equip de Govern (UM-UNPI-PSOE) han rebutjat la reprovació dels regidors que han contractat incumplint la Llei de Contractes. La proposta de reprobació no anomenava cap regidor en concret, però així tot l'han rebutjada. es veu que a Pollença inclumplir la Llei (tal com diuen els informes de Secretaria i Intervenció) surt gratis, en canvi accedir a un camí públic costa la destitució: on és la coherència de l'Equip de Govern ?

El Batle Joan Cerdà (UM-UNPI) i el Regidor d'Hisenda (PSOE) s'han dedicat a intentar rebatre els arguments de la oposició.  També ha intervingut el Regidor de Serveis i Camins (UM-UNPI) per defensar la seva gestió.

Al Ple ha quedat clar que no es pretenia perjudicar a cap empresa, tot i l'intent del Govern (UM-UNPI-PSOE) de voler fer veure el contrari. Han reconegut les enormes mancances en temes de contractació que hi ha a l'Ajuntament, pero això no s'ha reflectit en el seu vot.

Finalment, per unanimitat, s'ha acordat fer un seguiment de l'estat de la contractació en la reunió de la Comissió d'Economia, que es reunirà aposta com a màxim cada dos mesos.

Veure informes de Intervenció i de Secretaria.

Sentir el Ple en MP3 (ens falta un bocí d'en mig, entre les 12 i les 12,30, per equivocació tècnica)

Comentaris

 

Enhorabona

joan Ramon | 23/11/2009, 19:19

Els grups de l'oposició heu estat a l'alçada, juntar-se tres partits que no representen la mateixa base electoral, per defensar una gestió més transparent i basada en l'igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans ús honora. Trist veuré que el PsoE de Pollença tan sols defensa la caria, i en això no és diferencia per res de UM.

Salut i Branca

 

Re: Ple Extraordinari: El govern no assumeix els seus errors

Tomeu Cifre | 23/11/2009, 15:09

En aquest Ple no parlavem de rumors ni de "m'han dit que tal o que qual", sino de fets recollits en els informes tècnics: que les contractacions de l'Ajuntament no son correctes. I això perjudica tant a l'Ajuntament com a les empreses.

 

Canvi

Tol | 23/11/2009, 14:50

Tant Martí com Francisca Ramon cada vegada es semblen més, per a ells, la política és una manera de viuré bé, fer chanchullets per perpetuar-se a la cadira i poca cosa més.
Pens que els nosters imposts, estarien millor empleats si aquestes dues persones es dedicasen a fer feina a una empresa privada, enlloc de malbaratar doblers públics.

 

DESgovern

tolo | 23/11/2009, 14:39

Era d'esperar, mentre en tinent Batle fa "chanchullos", el Batle només es preocupa per rentar-li la cara.

Així ens va

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb