"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Bon Sant Antoni 2010

psm-pollenca | 11 Gener, 2010 07:53 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ja han començat les celebracions de Sant Antoni d'enguany. Divendres es tallà el Pi a Ternelles (per cert sense avisat ni als regidors de l'Ajuntament, només els de l'Equip de Govern, tenien por de res?) i avui es talla a Formentor.

Noltros, com cada any montarem el fogueró davant l'Església del Convent i tots hi estau convidat.

Aquí hi ha el programa de festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Com a notes positives apuntar que a la fi s'ha recollit la nostra proposta de fer un jurat de foguerons composat pels propis participants. En la part negativa un any més es farà el correfoc el mateix vespre de la revetlla; pensam que aquest atractiu correfoc que té tanta afluència i que fan tan bé la gent de K D Bou, s'hauria de fer un altre dia de la setmana de Sant Antoni, ja que aquest vespre mata als foguerons, que a les 12 ja queden desolats de gent.

Comentaris

 

"Moneot"

jo | 16/01/2010, 14:43

A pollença no volem,
auditori de'n Moneo,
preferim poder tenir,
un recinte "teatrer".

No volem grans monuments,
volem coses ben fetes,
per tenir un Ajuntament,
amb polítics de mans netes.

 

Re: Bon Sant Antoni 2010

PSM Pollença | 12/01/2010, 13:14

Animam a tothom a venir al fogueró i a quedar-se a Pollença el vespre de la revetlla.
Si en hi ha cap que tanmateix decideixi anar a Sa Pobla, també hi trobarà als companys del PSM que ens envien aquesta convidada:

L' Agrupació del PSM de Sa Pobla, vos convida al fogueró, que es farà la Revetla de Sant Antoni.
Menjarem, beurem i glosarem.

"Va escurar tots els racons
i va fugir com les rates
més lladre que en Parragó
li diuen en Jaume Mates"

Dissabte 16 de gener al c/ Gran, 36. Sa Pobla

 

Re: Bon Sant Antoni 2010

Carles | 12/01/2010, 10:59

Totalment d'acord

 

Re: Bon Sant Antoni 2010

Tomeu Cifre | 11/01/2010, 15:04

Jo també crec que malgrat sigui la revetlla de Sant Antoni, no hi ha cap motiu per esser més permissiu aquest dia amb la música dels bars que qualsevol altra dia. Una cosa es permetre la música als foguerons i l'altra al bars.
No hi ha cap dubte que a Pollença la revetlla ha anat perdent força. Sa Pobla, Artà o Manacor estiren molt i a Pollença crec que (desgraciadament)l'Ajuntament ha assumit que la revetlla ja no va amb noltros, que el nostre fort són els Pins. Per això es permeten activitats com el correfoc o les festes als bars per substituir els foguerons.
Que consti que m'agrada molt el correfoc, pero estaria millor el divendres, o el diumenge si encara queda gent amb ganes de marxa.

 

Sant Antoni

Carles | 11/01/2010, 14:22

Pens que com per molts de vosaltres, Sant Antoni és una de les millors festes locals. Però aquests últims anys ha deixat d'agradar-me per una simple raó: jo ho celebro al Moll i no hi ha cosa que m'emprenyi més que haver d'aguantar els locals (bars cutres) que treven altaveus al carrer i tota la nit de "chumba-chumba". L'any passat, al Cafè del Moll (just darrera l'Esglèssia) posaren un DJ i tot, i al cantó següent, Bar Juniors, lo mateix, a més de 2 0 3 cotxes amb les portes obertes fent "botellón" fins ben entrades les 4. I jo me deman:No hi ha cap tipus de regulació per això? Una cosa son ximbobades i l'altre el "chumba-chumba". D'aquesta manera és gairebé impossible que me pugui aixecar per anar a cercar el Pi a Formentor.
Bon Sant Antoni

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb