"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple de Gener

psm-pollenca | 27 Gener, 2010 17:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dijous es farà el ple de gener a l'Ajuntament de Pollença, a les 20h a Can Llobera.

Mocions de l'oposició, neteja viària i Pla E. De Ternelles res, ja duen tres mesos de retard respecte del compromís del batle :"Al ple de Novembre durem una proposta".

I- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió extraordinària celebrada dia 23 de novembre de 2009

2.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 1 de desembre de 2009

3.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 16 de desembre de 2009

4.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN relativa a la racionalització de la despesa en publicitat de l'Ajuntament de Pollença.

Es tracta d’una moció en el sentit que explicàvem en aquest article.

5. - Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa a l’exempcíó de pagament del cànon digital.

Amb la compre de CD i elements de gravació es paga el “canon digital”. Es tracta que l’ajuntament no el pagui ja que hi ha sentencies judicials en aquest sentit.

6- Aprovació, si procedeix, de les inversions a sol-licitar en el Fons estatal i per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.

És el llistat de projectes que l’Equip de Govern proposa que s’executin amb els fons del nou Pla E. El consens amb l’oposició (al manco amb nosaltres) ha estat mínim, i la participació ciutadana, nul·la. Des de l’octubre ja sabien el termini per presentar projectes i ara van, com sempre, a la correguda i sense els projectes redactats. Del nostre llistat de propostes només faran la instal·lació de plaques solars i la compra de cadires pel Festival que proposàrem a la Comissió Informativa conjuntament amb el PP. Aquest article explica una de les nostres propostes.

7 - Aprovació, si procedeix, de l’expedient per a la contractació de la gestió del servei públic municipal de neteja viària en règim de concessió i disposició de l'obertura del procediment d'adjudicació.

La neteja viària ara es fa per part d’una empresa sense contracte, i el que és pitjor, sense control ni garanties. S’ha presentat un plec de condicions tècniques que pensam que és millorable per tenir una bona neteja a Pollença

8.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a "compartir cotxe".

A la seva plana web expliquen la moció: “Són molts  els ciutadans de Pollença que coincideixen en itineraris i horaris laborals similars, i el que demanam és estimular la voluntat de compartir l'ús del vehicle privat, mitjançant una campanya informativa municipal  i subscribir-se a la xarxa digital www.compartir.org de municipis, empreses i organismes que fomenten el servei de compartir cotxe.”

9.- Aprovació, si procedeix, del Pla Operatiu de Serveis Socials per l'any 2010.

Un pla que desconeixem, ja que a la Comissió Informativa no hi era la regidora, na Fca. Ramon, per explicar-lo o mostrar-lo.

10.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN relativa a la declaració de l'any 2011 com Any Philip Newman.

L’any que ve se celebrarà la 50 edició del Festival de Pollença. Amb motiu d’aquest aniversari pensam que s’han de fer tot un seguit d’activitats durant tot l’any i que vagin més enllà de l’àmbit musical. En aquest sentit proposam declarar el 2011 com a any “Philip Newman”. Aqui la moció.

11.- Propostes/Mocions d'urgència

“A” presenta dues mocions, tal i com expliquen el seu blog:

Hem presentat dues mocions d'urgència.

- La primera  demanar a la Unió Europea i a l'Estat Espanyol, la retirada immediata de les tropes d'Afganistan i la reinversió de les despeses militars utilitzades en Afganistan en polítiques socials i d'ajuda als països empobrits. (...)

- La segona  és una moció demanant la condonació del deute extern de Haití amb l'Estat, i res d'ajuda militaritzada (...)

L’Equip de Govern pensa presentar-ne una a la que segons com es presenti ens hi sumarem, per demanar que a Pollença hi hagi guàrdies de farmàcia nocturnes.En això s’ha de dir que el govern municipal d la passada legislatura (PP-UM) va acordar amb els farmacèutics que les guardies es de Pollença es podrien fer a una farmàcia d’Alcúdi. Sembla que ara que ho duen a la pràctica, UM ha recapacitat.

 

II - PART DE CONTROL i SEGUIMENT

 

1.- Informació de Batlia

2. - Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb