"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Cuidem els detalls: El Passeig marítim del Port de Pollença

psm-pollenca | 19 Febrer, 2010 15:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Notícia a dBalears
 
En l’actual context de crisi econòmica ens hem d’esforçar més que mai en oferir Pollença com un bon destí turístic. Tenir les zones més visitades del nostre poble e bones condicions hauria d’esser una prioritat.

La Demarcació de Costes, un organisme depenent del Ministerio de Medio Ambiente, recapta una quantitat important de doblers en concepte d’impostos per usos i instal·lacions en la zona de domini públic marítim-terrestre. Terrasses i activitats en la zona de domini públic paguen quantitats molt importants a Costes, i per això esperaríem d’aquest organisme una reciprocitat cap al municipi en forma d’un bon manteniment de la zona costera.

El Passeig Saralegui, Passeig Londres i Via Alemanya és un dels llocs més visitats per turistes i locals, i presenta un aspecte ben degradat. El passeig marítim ha quedat desfasat, amb els paviments fets malbé, faroles que manquen, palmeres d’aspecte amenaçador o que directament han desaparegut, bancs degradats (per cert, deu ser l’únic passeig a on assegut als bancs has de mirar els cotxes en vers de mirar la mar).

A més resulta que l’Ajuntament sembla que desgraciadament per aquesta legislatura ha enterrat la peatonalització de la primera línia del Moll, per tant no hi ha lloc a esperar canvis en aquest sentit i no podem esperar a aquesta peatonalització per realitzar obres de manteniment al Port de Pollença.

Per això pretenem que el Ple demani a la Demarcació de Costes la realització d’obres de manteniment i millora del passeig existent, petició més que justa tenint en compte les inversions que Costes ha realitzat i té en projecte realitzar a altres llocs de Mallorca: Llucmajor, es Carnatge, San Telm, S’Estanyol, sa Ràpita, etc.

 
MOCIÓ

El Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista de Pollença, presenta a consideració del Ple la següent Moció, per tal que sigui estudiada i debatuda en la propera reunió del mateix.

SOL·LICITAR A LA DEMARCACIÓ DE COSTES LA REHABILITACIÓ DEL PASSEIG MARÍTIM DEL PORT DE POLLENÇA

Exposició de motius

S’acosta el començament d’una nova temporada turística i, donades les circumstàncies actuals de crisi econòmica, resulta més important que mai donar una bona imatge com a destinació turística i tenir preparat el municipi per rebre als visitants.

Un dels llocs més visitats i de més atractiu turístic, apart de molt utilitzat també pels propis pollencins és el passeig marítim del Moll. Resulta que en els seus trams anomenats Passeig Saralegui, Passeig Londres i Via Alemanya presenta nombrosos desperfectes que donen una mala imatge d’aquest lloc singular, alhora que poden suposar un perill pels vianants. Així ens trobam pedrissos de marès espatllats, faroles que manquen, palmeres unes que falten i altres molt deteriorades i el paviment amb unes importants irregularitats.

Es demana l’adopció del següent acord

Instar a la Demarcació de Costes de les Illes Balears la realització d’obres de rehabilitació del passeig marítim, amb la reparació dels repredissos, la substitució de les faroles deteriorades, la sembra de nous arbres autòctons allà on manquin palmeres o en hi hagi de malmeses, o la seva substitució fins allà on sigui possible, i la reparació dels trespols, així com les millores addicionals que es considerin convenients dins l’àmbit de la rehabilitació d’aquest passeig.

 

 

 

 

 

 

VEURE MÉS FOTOS

 

 

Comentaris

 

Salut

Joan Ramon | 19/02/2010, 16:36

Bona feina.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb