"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

UM es finançà il·legalment

psm-pollenca | 28 Febrer, 2010 19:56 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Això és el que es desprén de la declaració de Miquel Nadal davant el jutge. L'ex-president d'UM va afirmar que Maria Antonia Munar li donà 300.000E per comprar Video-U, una productora que després rebé importants subvencions del Consell.

Video-U hauria utilitzat els doblers de les subvencions per pagar a persones afins a UM que no treballaven fent feina en la producció de material per TV Mallorca, sino en la preparació de la campanya electoral d'UM. Aquest grup de persones era conegut internament com "Sa Xarxa", i estaven dirigits per Mateu Canyelles, ex-conseller d'esports, que fins ara sembla allunyat dels casos de corrupció.

Arran d'aquesta declaració divendres MªAntònia Munar va presentar la seva dimissió com a Presidenta del Parlament i com a diputada. Si les declaracions de Nadal es confirmassin voldria dir que els nombrosos casos de corrupció apareguts dins UM no son casos "aïllats", sino que el partit en ell mateix es beneficiava de la trama corrupta.

Davant aquesta situació, el PP, farcit també d'imputats, sestà repensant l'estratègia de promoure mocions de censura a totes les institucions (Govern, Consell de M. i Ajuntament de Palma), ja que suposaria hver-se d'aliar amb UM, reforçant la idea que es tractaria d'un "Pacte de Corruptes".

DBalears:

http://dbalears.cat/actualitat/Balears/viure-i-morir-de-la-imatge-publica.html

Diario de mallorca:

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/02/28/pp-aparca-mociones-censura/549256.html

El Dia del Mundo:

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/02/28/baleares/1267349552.html

  

Comentaris

 

el gran ausente

maki | 02/03/2010, 22:16

"el gran ausente" ja li comencen a dir per l'Ajuntament. I perque no li paga la dedicació exclussiva el seu partit, que es per qui fa realment feina?
Això es una dedicació-estafa!!!

 

Embulls

Jaume Primer | 02/03/2010, 09:39

Es dilluns (o dimarts que sembla dilluns) i en Joan Cerdà no és al seu despatx de l'Ajuntament, és al carrer Sindicat a arreglar embulls del seu partit. Això sí, avui el seu sou li continuen pagant els pollencins.
A bon gat encomanen el canari !

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb