"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Això és Sicília

psm-pollenca | 17 Abril, 2010 16:02 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

S'ha aixecat el secret del sumari de l’Operació Voltor i als diaris s’estan publicant les converses del principal imputat, Antoni Oliver (UM) amb companys seus del partit a Pollença. Les converses han servit als jutges per imputar a altres persones, però ens serveixen als pollencins per conèixer la manera d’actuar i de pensar d’alguns polítics del poble, que tot i no estar imputats, demostren una manera de fer política del més baix estil.

Apart de les converses publicades ahir dissabte, en les es mostra con es creaven factures falses i per malversar i embutxacar-se doblers públics, avui n’apareixen d’altres, una de les quals molt significativa per veure els mètodes del batle per tenir boca-closa a l’oposició. Es tractava del Ple Extraordinari sobre contractació, on l’oposició (A-EU-V, PSM i PP-UMP) demanava la reprovació del regidor de Serveis, Martí Ochogavia (UM). El batle va intentar desactivar els arguments del PP, que al cap i a la fi és el principal partit de la oposició, amb les amenaces següents:

La Policía transcribe resumidamente la charla entre el alcalde y Oliver como sigue:

"El alcalde de Pollença le cuenta [a Toni Oliver] que antes de entrar en el pleno, "cogió por los cojones" a un representante del Partido Popular [Tomeu Cifre Ochogavia], y le hizo saber que él también había firmado facturas de su cuñado, y así ni habló en el pleno. De esa forma, sin el PP en el pleno, la credibilidad es muy muy baja, y que si entrase el PP en este juego, ya es más jodido.”(Diario de Mallorca 17/04/2010)

Així és com funciona UM, “agafant pel collons” a la oposició...si poden. Cada vegada queda més clar els motius autèntics que dugueren a UM a expulsar al PSM de Pollença: no podien consertir reformes en la manera de funcionar de l’Ajuntament que modifiquessin el modus operandi que havien dut fins ara.

Comentaris

 

Sicilia a Pollença!

Pollença necessita un canvi de governants! | 18/04/2010, 21:14

Què li dogue dir en Rull a na Francisca Ramon perquè no votàs a favor de la reprovació den Marti del Paraiso? Perquè el que està clar, és que també la “te agafada pels collons” (perdó per l’expressió, però és així) I el més trist de tot: què dogue contar na Ramon als seus companys de partit perquè aquests votessin en contra de la reprovació den Marti Paraiso i en contra de l’auditoria econòmica? Sobretot, com na Francisca Ramón va convença a nen Toni Cifre perquè no votàs a favor de l’auditoria econòmica? Recordau que aquest posa com excusa aquest tema a principi de legislatura per dimitir com a secretari general del PSOE.
Aquí encara queden moltes converses per conèixer, que ven segur posaran a cada un al seu lloc. Tan sols esper que la gent d’aquest poble prengui mostra de qui tenim com a governants i faci un “esforç” per canviar aquesta situació. Jo el vull fer a n’aquest “esforç”, “ara només ens queden 999” per canviar Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb