"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Això és Sicília (II)

psm-pollenca | 19 Abril, 2010 09:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Les barques atraquen al Moll en funció de si això convé a UM o no.

Ahir diumenge coneguerem més converses telefòniques dins el sumari de l'Operació Voltor entre Toni Oliver i Joan Cerdà, batle de Pollença. Apart d'altres manejos que s'expliquen a les converses, crida l'atenció una en la que el batle, que és membre de l'empresa pública Ports de les Balears (juntamet amb Fca. Ramon), parla amb en Toni d'evitar que una barca d'arrossegament pugui atracar al moll. La desició es fonamenta en que aquesta barca està vinculada a un regidor de l'oposició, i que oposant-s'hi es guanyaran el favor de persones pròximes a UM. Una vegada més, una desició respecte a la gestió pública que no es pren en funció de si convé o no als pollencins, si no de si convé o no a UM.

La Policía también resume un diálogo entre Oliver y el alcalde de Pollença, Joan Cerdà, el 24 de noviembre de 2009, en el que maquinan si deben permitir o no, gracias a que UM controlaba en ese momento el organismo Ports de les Illes Balears, que el pariente de un concejal en la oposición pueda amarrar en el puerto de Pollença, y sacar con ello un rédito político.

"[Cerdà] le comenta que se ha enterado en Ports de que [el familiar del rival político] quiere traer una barca de arrastre al muelle, y como quiera que ellos pueden decir que sí, o que no, que lo tienen controlado, le indica a Antoni [Oliver] que consulte con los marineros que si les interesa, y sobre todo para que sepan que si lo paran, que lo hacen ellos [UM]. Antoni le dice que telefoneará a Jaume, que es su hermano y secretario de la cofradía, para que haga la consulta de forma reservada y discreta. Ambos piensan que no tendría que venir la barca. El alcalde vuelve a recalcar que sobre todo mucha discreción". (Diario de Mallorca 18-04-2010).

El sumari no ha demostrat que el batle hagi comés cap delicte dins la trama de la Operació Voltor (cosa de la que cal alegrar-se), però el que sí està demostrant son les males arts i manejos molt allunyats del que hauria d'esser una gestió política exemplar. Probablement la millor opció a aquestes alçades seria la dimissió del batle per intentar restablir la credibilitat d'aquest Ajuntament.

Diario de Mallorca:´Dile al inspector de Turismo ´mi yerno es Toni Oliver y todo está arreglado´

 

Comentaris

 

Re: Això és Sicília (II)

Tomeu Cifre PSM | 20/04/2010, 13:10

Vist des d'ara jo també pens que no hi haviem d'haver entrat, pero al 2007 no era tan fàcil de dir. A la legislatura 1999-2003 no tinguerem gaires problemes amb UM i sí bastants amb el PSOE, fins al punt de provocar una crisi per questions urbanístiques que va acabar amb la substitució del regidor d'urbanisme del PSOE per en Joan Cerdà. El PSOE no volia per res un regidor d'urbanisme del PSM i la única opció que oferí fou aquesta, opció que acceptarem amb la voluntat de millorar, en un moment on en Joan encara era ben valorat i en qui per aquell llavors teniem més confiança.
Aquests antecedents ens dugueren a confiar novament en UM l'any 2007, però certament la UM(unpinitzada) i el batle que ens hem trobat en han sorprés desagradablement per autoritaris i allunyats dels interessos dels pollencins.

 

UM+PsoE= pacte de xanxullos?

Jordi | 20/04/2010, 12:32

El batle va incumplir el pacte, com sol incumplir les seves promeses.

De totes maneres bé està el que bé acaba, doncs penso que el PSM no haurià d'haver entrat a aquest govern d'interessos de joan and Francisca, UM ans PSOE, que no respón més que interessos personas de gent indigna per l'exercici de la política.

 

Nova imputació

PSM Pollença | 19/04/2010, 12:26

Imputat l'ex-conseller d'economia del PP, Lluis Ramis d'Ayreflor, en el marc de l'operació Bomsai; a banda actual director de las empreses del Grup Colonya Caixa Pollença.

 

A tomeu

PSM Pollença | 19/04/2010, 12:24

El batle tenir el vot del PSM gràcies a un pacte que després va incumplir; no hi ha cap mecanisme per retirar-li aquell vot que li donarem i que ara no li donariem. L'exigència del PSM perque es cumplis el pacte i perque s'abandonassin les males pràctiques ens va costar el regidor.

 

Més dades.

Garci | 19/04/2010, 12:04

El regidor en qüestió és en Pepe García.

 

Idò si.

Tomeu | 19/04/2010, 11:19

Però és el Batlle gràcies als vots del PSM de Pollença, què no ho sabieu ja? No contesteu, sé la resposta.

 

Vergonyos

Jordi | 19/04/2010, 10:42

El batle si tengues dignitat dimitiria, desgraciadament és una persona com és demostra a les converses, indigne del seu càrrec.

De vergonya tenir un batle així.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb