"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

EL PSM CONSIDERA LAMENTABLE QUE FINS A MITJANS DE JUNY NO S’ EXPLOTIN LES PLATGES DEL PORT DE POLLENÇA

psm-pollenca | 21 Abril, 2010 15:57 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Arran de la renuncia de l’Associació de Veïns del Port de Pollença a prorrogar l’explotació de les platges del Port de Pollença pel 2010 l’Ajuntament està redactant un nou plec de condicions per adjudicar novament aquesta concessió. La nova concessió, tal i com han declarat el batle Joan cerdà  i la 1a Tinent, Francisca Ramon, es traurà a licitació per un import 70.000 € inferior al de l’any passat, quedant enguany en 269.000 €. Dit això cal fer tot un seguit de consideracions:

Resulta un agravi comparatiu que la resta de concessionaris de les platges, que varen demanar la pròrroga de la concessió, no hagin pogut renegociar l’import de la concessió, i en canvi qui es vulgui presentar a la licitació de les platges del Port de Pollença, podrà optar a una concessió més avantatjosa.

L’AA.VV. del Moll té tot el dret a no continuar gestionant les platges del Port si creu que ja no és un negoci avantatjós, però l’Ajuntament també ha de defensar els seus interessos i els seus ingressos, i resulta cridaner que l’única concessió que es rebaixarà serà la de les platges del Moll, i no les de Cala Sant Vicenç o Formentor, les quals sembla que sí son negoci pels seus concessionaris.

Finalment consideram lamentable que coneixent les intencions de l’AA.VV. en el mes d’octubre no hagi estat fins al mes de març, a poques setmanes del començament de la temporada turística, que l’equip de govern hagi intentat cercar una solució per la gestió de les platges. I més lamentable encara és que ningú no gestionarà les platges fins a mitjans mes de juny (dit per la Sra. Francisca Ramon), ja ben començada la temporada turística.

Des del PSM respectam la decisió de l’AA.VV. de renunciar a la pròrroga, però en vers de licitar novament i amb rebaixes, consideram que a partir d’ara el més adequat seria seguir el model d’altres municipis i que sigui l’Empresa Municipal de Serveis la que es faci càrrec de la gestió de les platges del Port de Pollença.

Comentaris

 

Molt rist

De pena | 26/04/2010, 10:50

Trist paper del PP i el PsoE de Pollença, callant davant les pràctiques mafioses dels regidors de UM.

 

Joan Cerdà dimitir????

JRV | 25/04/2010, 08:50

Que Joan Cerdà dimitís és molt mes difícil que dimiteixi Fca. Ramon, Maria del Mar o fins i tot Martí, per exemple, i aixó que uns mes, uns menys, viuen del paripé polític.
Però Joan Cerdà, que te el seu lloc de feina més que assegurat i no ha de patir per com és guanyaria la vida, peteix un greu problema de vanitat patlógica, i aquesta mateixa malaltia li impedeix dimitir, es una greu addicció, i no ho dic en broma.

 

Dimissió

Joan | 25/04/2010, 08:23

El més honest vist com funciona Joan Cerdà, seria que dimitis, això seria el més honest, però no el més propi d'aqesta persona.

 

Re: EL PSM CONSIDERA LAMENTABLE QUE FINS A MITJANS DE JUNY NO S’ EXPLOTIN LES PLATGES DEL PORT DE POLLENÇA

Tomeu Cifre | 22/04/2010, 21:30

JRV ja ho ha dit tot. Dir que l'afer aquest de la cabra és culpa d'EMSER, més que ignorància crec que deu ser mala intenció. Fins ara res té a veure EMSER amb el manteniment de les platges.
L'Empresa Municipal de Serveis (d'aigua i residus solids urbans) no te res a veure amb l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament (col·loquialment "la brigada") dirigida per Martí Ochogavia.

 

Hola," Per favor"

JRV | 22/04/2010, 16:02

Si, hola, "per favor", ja te he contestat al blog d'Urxella, però no `'importa reirterar-te que ets un ignorant en quan a l'organització i competències de l'Ajuntament de Pollença, per una part, i EMSER que "només" te a càrrec seu la recollida de sòlids urbans i el subministrament d'aigua potable, per l'altra. La neteja de l'indret on estava la cabra, devia ser competència del concessionari de la platja, que no se on era. I subsidiariament, l'Ajuntament de^Pollença, mitjançant la brigada d'obras, mal equipada i pitjor dirigida. Ja saps, el responsable del personal es al batlle, o el regidor de serveis, Marti Ochogavia, o el de personal Juanjo Mir, tots tres amb dedicació exclussiva. I ja saps, on funcionan millor les platges, es a travers de les empreses municipals: EMSA a Alcudia, Calvià 2000 a Calvià, ambdues creades per consistòris socialistes, Antoni Alemany i M. Nàjera.
Per cert, a l'AA.VV. del moll teniou molt bon personal, llastima de directius, M.

 

per favor

juan ramón de les aigos | 22/04/2010, 08:48

Totalment d'acord.
A EMSER ja tenim experiencia en el tema de la gestio de platges, com ho demostra la eficaç resolucio del problema de la cabra de cala molins.
No hi ha cap dubte de la nostra competencia, i segur que no tendriem cap problema per gestionar les plajes del moll.
Cap pollencí dubta de la nostra capacitat.
....no?

h)ttp://www.elmundo.es/elmundo/2010/03/05/baleares/1267777896.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb