"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les converses telefòniques del "Cas Voltor" confirmen que Toni Oliver feia de regidor encobert

psm-pollenca | 26 Abril, 2010 15:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Diumenge la premsa va publicar una sèrie de converses telefòniques dins el sumari del Cas Voltor on es mostren uns indicis molt clars que confirmen el que ja haviem denunciat feia mesos: que l'ex-regidor Toni Oliver i ex-gerent de l'Inestur, havia estat fent feines pròpies del regidor de cultura, des que el nostre regidor Tomeu cifre, fou destituit l'octubre passat.

Ja ho haviem anunciat a mitjans de desembre i al mes de febrer, demanant que s'anomenàs un regidor de cultura de manera formal, ja que la situació de tenir un regidor "per darrera" no era admissible. I el batle ho havia negat, fins i tot dins el ple, dient que el regidor era ell. Donç resulta que a Toni Oliver es direccionaven les propostes d'activitats culturals a Pollença i que fins i tot va anar a la reunió de Patronat del Festival com a "assessor del batle".

Davant aquest fets tan criticables políticament com son el de tenir un regidor de tapat i el fet d'haver-ho negat davant el Ple de l'Ajuntament, el nostre grup ha considerat que és motiu més que suficient perque el batle presenti la seva dimissió, i doni pas a la regeneració de la vida política municipal.

Per altra banda ahir també es publicaren unes converses on s'explicaven unes maquinacions per tal d'extorsionar al nostre regidor i fer "que se porti bé". Com que aquest contuberni no es va materialitzar mai en una amenaça directa per part d'UM al nostre regidor, no entrarem a valorar-les políticament, i les deixarem en l'àmbit estrictament personal de la persona que les fa, ja que es desqualifiquen per elles mateixes.

Ultima Hora de 26/04/2010 Dijous a les 20h hi ha ple municipal, que dedicarem a fer preguntes de control al govern

Avui dilluns s'han celebrat les comissions informatives preparatòries del ple de dijous. L'Equip de Govern hi du a aprovació els comptes generals de l'Ajuntament del 2007 i 2008, així com l'aprovació del conveni alb la CAIB per la recaptació de tributs i la modificaciópuntual del Pla General per permetre la construcció d'un nou PAC (quan hi hagi doblers per fer-lo, que no serà per ara). La resta eren sis mocions de l'oposició que els grups de l'oposició hem anat retirant, l'objectiu és tenir més temps per poder fer precs i preguntes, ja que hi ha moltes quetions atrassades a l'Ajuntament que cal tractar, i cap de les mocions era de quetions a resoldre urgentment.

Comentaris

 

Embull

Joan | 27/04/2010, 19:48

interessant també les converses del batle, si tengues una mica de decència, dimitiria.

 

Re: Les converses telefòniques del "Cas Voltor" confirmen que Toni Oliver feia de regidor encobert

Miquel | 27/04/2010, 09:15

Jo li faria retirar els premis literaris que li donaren per Colonya, segur que tanbe estaven manipulats.

 

Re: Les converses telefòniques del "Cas Voltor" confirmen que Toni Oliver feia de regidor encobert

Pau C. | 27/04/2010, 09:13

I el batle es queda tan ample????? I na Francisaca no sabia res????? Mos prenen per coios

 

Re: Les converses telefòniques del "Cas Voltor" confirmen que Toni Oliver feia de regidor encobert

Miquel | 27/04/2010, 09:12

Realment lamentable aquest senyor que anava de cultureta escriptor.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb