"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El Ple de les comèdies

psm-pollenca | 03 Maig, 2010 14:28 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

7-5-2010: En aquest article es mencionava que el Vice-president de l'Associació de Veïns estava imputat en l'Operació Voltor, informació que havia aparegut en els mitjans de comuncicació. Com que personalment ens ha comunicat que això no és cert, i que ell NO ESTA IMPUTAT, ho retiram de l'article i demanam disculpes tant de part de l'autor de l'article com del nostre blog per haver-ho reproduit. (veure comentaris)


Adjuntam article del company Toni Marquet, donan el seu punt de vista sobre el ple del passat dijous.

 

Es preveia un dia complicat per l’Equip de Govern i en especial pel batle. Per això aquest es va voler rodejar d’un ambient favorable, de gent amiga i claca palmera. Per això fa ver venir al President i Vice-president del l’Associació de Veïns del Moll, acompanyats d’un bon grup de treballadors de les platges. S’aixecaren i aplaudiren quan el batle va defensar la bona gestió feta per l’A.VV. a les platges i defensant que les continuïn gestionant (encara que al 2009 hagin perdut 70.000 E), fins que una vegada discutida la qüestió, el president es va aixecar i va diu “au anem”, i tota la colla va partir disciplinadament al darrera. Potser a partit d’ara l’haurem d’anomenar Associació de Veins de’n Joan Cerdà Rull. Des del respecte consider que els mollers s’haurien de plantejar en que s’ha convertit la seva associació de veïns. Com a mostra el fet que quan un grup de mollers han volgut reivindicar qualque cosa, han hagut de crear una nova associació (la de Llenaire en el seu moment o darrerament la de Gommar).

Per altra banda es va convocar una concentració del grup Anti-BIC del Centre Històric a defora de l’Ajuntament. Taula amb coca i vi (potser massa vi, vist el que passà) Es va convocar com una concentració Anti-BIC, però el seu màxim representant va aclarir els motius reals als mitjans de comunicació:  “No volem judicis paral·lels al batle”. Ara ens entenem !. Me sap greu pels qui han firmat contra el BIC, potser de bona fe, però aquell full resulta que en realitat és un salvavides del batle en el naufragi que viu el seu Equip de Govern. Es de ben nascuts esser agraïts i sembla que ha arribat l’hora d’agrair-li coses. Pel que es veu el menyspreu cap al patrimoni històric i cap a les propietats públiques no és incompatible amb el menyspreu cap a la intel·ligència dels ciutadans. Aquest grup tan altruista no volen protegir el Centre Històric però en canvi sí que volen salvar al Centre HistÈric que actualment representa UM.

De judicis paral·lels res. El jutge dirà el que hagi de dir respecte dels imputats en l’Operació Voltor. Però el que dijous es discutia era la RESPONSABILITAT POLÍTICA del batle i el seu grup per les greus actuacions que es desprenen de les escoltes telefòniques, a saber:

·         Finançament d’UM a nivell local a través de contractes de l’INESTUR. Al manco cinc militants/simpatitzants apareixen afavorits, i tornen els favors amb feina pel partit o amb regals al partit. En algun cas amb l'agravant de preveure manipular el procés de sel·lecció de personal de l'Ajuntament.

·         Maquinacions per perjudicar als grups de l’oposició. Els tres partits de l’oposició haurien estat víctimes d’operacions per perjudicar als seus membres o als seus familiars, i així pretendre aconseguir tenir-los callats. Tot plegat aprofitant el control de les institucions per part d’UM amb finalitats partidistes.

·         Delegació irregular de les funcions de regidor de cultura en el senyor Toni Oliver, que des d’octubre del 2009 hauria fet les funcions d’amagat. Des d’aquest lloc hauria representat l’Ajuntament en el Patronat del Festival, hauria organitzat les activitats de l’Àrea de Cultura i hauria prioritzat quins pagaments de l’àrea s’havien de fer primer (passant per davant als simpatitzants d’UM). Això no és “assessorar” com va dir el batle, això és tenir la pella pel mànec.

Davant aquesta situació fa feredat la postura del PSOE, a qui UM “li fa les estelles damunt”, i ells com si sentissin ploure. Va haver d’esser el regidor Juanjo Mir (PSOE) qui hagué de defensar la nova adjudicació de platges en benefici de l’A.VV. de  Moll, hi hagué de ser ell també qui va haver de defensar la sospitosa adjudicació del contracte per la redacció del Pla de mobilitat de Pollença. El batle es va cuidar prou d’anar tallant a l’oposició quan li rebatien els arguments, i en canvi els va deixar esplaiar-se a gust quan a qui atacaven era al PSOE; això son socis. No entenem com encara poden suportar aquesta situació, o és que també en tenen de regidors amagats?

 

Antoni Marquet Pascual

 

 

Així mateix, la Plataforma Pro Camins Públics Oberts ens han fet arribat aquest comunicat, que avui surt a la premsa:

 

BIC i Camins tancats

Si bé no entrarem a valorar si Pollença ha de tenir voler que el seu centre sigui catalogat com a BIC  o no, si ens ha sobtat el moviment encapçalat per el Senyor Rafel Morro Suau en contra de la catalogació d’aquest com a tal, acompanyant aquesta reivindicació amb la presentació de 500 signatures  per reclamar que no és declari BIC. Al·legant que això, limitaria la feina als constructors i/o promotors com ell al centre històric.    (plantejament que si hem de dir, ens sembla demagògic vist resultats com els dels nostres veïns d’Alcúdia on la rehabilitació de cases es va veuré afavorida i augmentà la feina de construcció).

Però el que volem nosaltres com a col·lectiu que defensa la obertura dels camins públics tancats, es recordar que el senyor Morro és la persona que tanca a la finca de l’Empeltada a la carretera vella de Pollença a Lluc, ignorant els ciutadans que volem gaudir d’aquest camí públic, per tant, recordarem alguns fets

 

- El nostre col·lectiu va dipositar 1.050 firmes a l’Ajuntament de Pollença  i 1.100 a l’ajuntament d’Escorca al Febrer de 2006, reclamant l’obertura de la carretera vella de Pollença a Lluc, signatures de les que el senyor Morro no ha volgut fer cap cas.

 

- Tampoc ha fet cas d’un decret de Batlia de 25 de Maig de 2006 per l’obertura d’aquest camí.

 

- Tampoc feu cas de diferents excursions reivindicatives, totes elles amb la participació de centenars de persones, per reclamar la recuperació d’aquest camí públic.

 

- La Carretera vella de Pollença a Lluc, és inclosa dins l’inventari de béns del Consell Insular de Mallorca. BOIB núm. 187 de 18-12-2007.

 

- Carretera feta per la diputació Provincial a l’any 1914, amb dobles i esforç de les institucions, que ens representen a tots els ciutadans i no només al senyor Morro, malgrat a Pollença  en algunes ocasions pot arribar a semblar el contrari.

 

Per tot això, si el senyor Morro vol  defensar l’interès dels ciutadans, el primer que hauria de fer és abandonar els seu egoisme i deixar de tancar la carretera confrontant amb la seva finca, carretera que com quedà clar, és de titularitat pública.

 

                  PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

 

 

Comentaris

 

Um= corr(um)pció

idoi | 10/05/2010, 11:29

Crec que una cosa queda clara, el que pacte amb UM a Pollença, pacte amb els corruptes.

 

Rectifico

JRV | 07/05/2010, 19:51

Perdonau, Xesc, Jaume, jo evidentment no le tingut de professor, tan sols he anat a reunions de la AMPA. M'extranyava el que m'havien dit de les seves aptituts docents. A una forta discussió amb ell no va entendrer que li digues que exercia la pedagogía , me va dir que no, que ell tan sols donava física...

 

Rull, a donar classe?

Xesc | 05/05/2010, 15:27

Ni aprop-fer-s'hi. Era un professor pèssim. Per això el degueren fer director, per que no hagués de fer tantes classes.

 

Professor Rull

Jaume | 05/05/2010, 15:10

Jo l'he tengut de professor a BUP i no destacava precissament per les seves aptituds docents.

 

retorn a la feina

maki | 05/05/2010, 14:47

I que farà Joan Cerdà si torna al seu lloc de feina de professor d'Institut, d'on crec que mai hauria d'haver sortit, doncs me consta que ERA ( no soc futuroleg, i en el present fa anys que ell no exerceix) un Bon professor?

Donar-se de baixa immediatament com ha fet Toni Oliver i la seva dona?

 

Re: El Ple de les comèdies

Pepe | 05/05/2010, 10:10

Un bon i interessant anàlisi Carme. Aquesta legislatura ha deixat un bon grapat de possibles candidats d'UM fora de combat, i segur que cerquen un "mirlo blanco" per fet net la seva imatge, però a la vegada el candidat d'UM ha de ser una persona sense ideologia, sense escrúpols i disposat a carregar amb una pesa herència. Complicat o no?

 

idoi

Tolo | 05/05/2010, 09:26

Joan Cerdà Rull= Un home afarrat a una cadira.

 

ALGÚ JA HA DUIT UN CIRI A LA SANG

Carme Collet | 05/05/2010, 09:02

Amb tot el que li ha vingut a damunt a Joan Cerdà és normal que no se vulgui torna a presentar per a Batle de Pollença a les properes eleccions. Està clar que s'ho ha cercat ell mateix. Un tipo que sen va a córrer cada dematí, després dutxa, després cafetets a Can Moreno i no arriba a l'ajuntament fins passades les 11 del mati, no pot tenir controlat el dia a dia de l’ajuntament, ni molt manco donar solucions als problemes d'aquest municipi, que no son pocs...
A damunt, li afegim el cas Voltor... que pel que hem pogut llegir tots a les converses que han sigut desvetllades, en molt bon lloc no el deixa.
I a més, el lastra, el egipcio que té dins les files que tots sabeu qui és
Tot això, previsiblement no li donaria un bon resultat electoral. Donada aquesta premissa, ha arribat l’hora de la retirada política de Pollença, però ben segur que el seu ego, el farà intentar cercar un lloc polític a Palma. Que surti o no, aquestes ja son unes altres centes, perquè no ho tenc molt clar que UM aconseguesqui representació parlamentaria a les properes eleccions (Qui voldrà votar UM amb tot el panorama de presuntes correctes que té?)
Donat tot això, comencen a sonar candidats de UM per les properes eleccions municipals. Qui sona en més força és en Josep Antoni Cifre, advocat i president de Colonya, i sobretot amic personal de l’actual president de UM, Josep Melià. A priori seria un bon candidat, podríem dir moltes qualitats d’aquest al•lot, perquè no. Però de totes les qualitats que crec que té, en destacaria una: és un al•lot intel•ligent. I com a tal no acceptarà encapçalar la candidatura de UM a Pollença. Per moltes raons, però les primordials raons per no acceptar aquesta responsabilitat les sap millor el propi Josep Antoni Cifre. Està clar que tant Joan Cerdà, com Toni Ferragut, com el mateix Pep Melià intentaran convèncer-lo perquè sigui ell el candidat, però repatesc és un al•lot intel•ligent, no serà el candidat.
Els altres possibles candidats queden automàticament descartats; o algú veu a l’egipcio de candidat?
Tot això pot fer que en Joan Cerdà Rull, forçadament, i més ara que té el recolzament del poder fàctic dels treballadors del circ de Pollença, que actuaran cada mes a la plaça Vella, torni ésser el candidat a la batlia.
Les voltes que dona la vida...

 

Treballadors de la AAVV

JRV | 04/05/2010, 17:22

Els treballadors de la AAVV no s'haurien de sentir preocupats si l'Ajuntament o Emser, assumis la tasca de les platges, ja que l'Estatut dels treballadors obliga a les empreses que vulguin assumir l'empresa, a assumir també als treballadors, o indemnitzarlos. Emser no es administració pública, per tant podria assumir els treballadors fixes-discontinus perfectament. A mes, donada la seva experiència, FARIAN FALTA, obviament per tirar endavant les platges.
Tan sols faltaria una mica de sensibilitat social del consistori, i que no es deixessin manipular, com sembla està passant.

 

Re: El Ple de les comèdies

Follonero | 04/05/2010, 07:16

Als treballadors de l' AAVV del Port: Si es queden sense feina serà per la mala gestió dels seus directius i no per culpa dels grups de l'oposició.

 

Re: El Ple de les comèdies

Follonero | 04/05/2010, 07:13

Pots ser els hotelers se senten completament olvidats aquesta legislatura, la resta de Mallorquins també ens hem sentit olvidats per part dels hotelers de Pollença que pràcticament no colavoren mai en res.

 

Re: El Ple de les comèdies

Pepe | 04/05/2010, 06:40

Molt bo aquest article d'en Toni, ha sintetitzat perfectament el ple i el tema voltor.

Hi ha dos col·lectius que haurien de reaccionar;
un seria els dels socis de l'AAVV del Port; que haurien de demanar com s'ha gestionat econòmicament la mateixa i que per què el senyor vice-president no deixa el seu càrrec.
El segon col·lectiu seria els dels socialistes que haurien de demanar als seus regidors responsabilitats por estar donant suport a aquesta corrupta manera de gestionar el que és públic.

 

REGIDORA DE TURISME VES CAP A CA TEVA!!!!

Carme Collet | 04/05/2010, 05:34

És cert, els hotelers están completaments oblidats aquesta legislatura. Tenim regidora de Turisme? No serà aquella que diu al president del Club Nautic que prepar factures de qualsevol cosa per valor de 1.200 €?
Aquesta doneta només serveis per anar a fer de turista cada pic que Pollença asisteix a una fira, per res més.
Quina colla de regidors i regidores que tenim per dins aquest ajuntament. Va! despertem ja, no podem seguir així! que aquesta gent juga amb els doblers de tots.

 

ULTIMA HORA D'AVUI

Carme Collet | 04/05/2010, 05:27

Los hoteleros de Pollença afirman sentirse «ignorados» por las instituciones políticas

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb