"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

psm-pollenca | 28 Maig, 2010 08:28 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El PSM comparteix la preocupació dels ciutadans i manifesta que la deixadesa del govern municipal s’estén a tot el terme municipal.

Al respecte de la convocatòria de manifestació pel proper dia 2 de juny , organitzada per diferents col·lectius i particulars del Port de Pollença, per tal de denunciar les nombroses mancances que pateix el nucli del Moll i la deixadesa del govern municipal al respecte, l’Agrupació de Pollença del PSM vol fer les següents consideracions:

Des del PSM compartim la preocupació manifestada pels organitzadors en el manifest que s’ha redactat, i compartim la opinió de la greu responsabilitat que té el govern municipal UM-UNPI-PSOE en la situació actual.

Manifestam també que aquesta situació de deixadesa no és exclusiva del Port de Pollença, sinó que s’estén per tot el municipi, especialment preocupant també en el nucli de Cala Sant Vicenç.

En el cas de la situació del Parc de la Gola, compartim que s’han comés multitud d’errors al llarg de la gestió duta a terme primer pel PP i els darrers anys per part d’UM. Ens consta que, afortunadament, amb els nous gestors de la Conselleria de Medi Ambient s’està posant remei a la deixadesa d’aquest espai i s’estan trobant solucions per la seva futura gestió.

Feim nostres també les queixes per la manca de serveis i manteniment en el Moll, fet especialment greu després d’haver-se posat de manifest les greus irregularitats en els contractes de l’Ajuntament en matèria de manteniment i neteja viària.

Així mateix també pensam que la problemàtica del Moll va més enllà del deteriorament de la qualitat turística i del deficient manteniment urbà, i que s’estén a altres àmbits com son la falta de cohesió ciutadana, els problemes de desestructuració social, la integració cultural dels nouvinguts, la qualitat del treball, la formació de grups tancat per nacionalitats; tots son problemes que no s’estan afrontant.

Per tot això manifestam el nostre suport a aquesta manifestació i saludam el sorgiment d’iniciatives ciutadanes que serveixin per expressar de manera pacífica les reivindicacions dels veïns del municipi.

Enllaç a l'espai Facebook dels organitzadors

Itinerari de la manifestació

Comentaris

 

Re: MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

Tomeu Cifre | 02/06/2010, 20:35

No sabia qua a la regidora Fca. Ramon li hagin demanat que no parlas en mallorquí. Si ha estat així me sembla malament, i ens reafirma en expressar que el problema del Moll és també social.
Potser tots els polítics son patètics, també els de l'oposició, i també els manifestants, però el que es cert és que els problemens hi son, i que hem de ser els polencins els que ho arreglem, i això passa (no únicament, però també) pels polítics que governen Pollença: no hi ha altra manera.
Es cert que cal més ordre, quan un Ajuntament no és rigurós amb les seves pròpies actuacions tampoc ho pot ser amb els ciutadans administrats, i la desidia es va extenent a totes les capes.
El clientelisme, el "deixar fer" i el no voler posar-se malament amb ningú acaben perjudicant a la societat que en principi es beneficia d'aquestes corruptel·les.

 

LA MANIFESTACION EN EL PUERTO POLLENSA

Johan | 02/06/2010, 20:09

Pateticos todos, politicos y manifestantes. Que falta de respeto que se le diga a la concejal del Puerto que hable en español. Igual se lo tienen todo merecido, protestan por todo, especialmente por la mierda que ellos mismos generan. Suciedad, mesas y sillas por todos sitios, ocupaciones ilegales, ruidos por los bares y restaurantes, olores, etccc. Que quieren esa gente, ellos mismos se han DESTRUIDO, han destruido el Puerto Pollensa, los manifestantes y los politicos, incluida la oposicion. Menos Restaurantes, menos Bares, menos sillas en las calles, menos Comercios ILEGALES, menos playas ocupadas mesas, velomares,alquileres de barcas, etcc, menos politicos que se venden por el voto facil. Un poco de orden vendria bien especialmente para estos que se quejan, simplemente exigiendoles que tengan todas las autorizaciones en regla. TRISTE, REALMENTE TRISTE Y CAOTICO

 

Um*PsoE= endeutament

Pollença endeutada | 31/05/2010, 08:20

L'equip de Govern actual és bàsicament cínic i mentider, no us hauria de sorprendre la seva actitud.

Na Francica Ramon i en Joan Cerdà veiuen preocupats bàsicament per la seva cadira.

 

UM. PSOE hipòcrita

JRV | 30/05/2010, 19:55

Aquest donar la culpa de tots els mals a la opossició es tan vell com des de que hi ha Ajuntaments democratics, i d'això Joan Cerdà n'es un mestre. Si fos tan bo per governar, com ho es per mentir, seria el poble mes avançat de Mallorca.

 

Equipet de desgovern.

Tomeu Cifre | 30/05/2010, 17:08

Avui m'han arribat comentaris de que els principals culpables de la situació del Moll son...ELS PARTITS DE L'OPOSICIÓ. Si senyors, arrissant el ris; des de l'equip de govern UM-UNPI-PSOE es dona la culpa a l'oposició de no haver pogut fer un gran aparcament davant el Caprabo i de que els carrers no es puguin fer passar per l'Ullal, i que aquests son els causants dels mals del Moll. Com si l'oposició pogués influir en les desicions de l'Equip de Govern.
De que faltin connexions entre els apracaments de la circumval·lació i el Moll no en parlen, d'una peatonalització feta amb els peus no en parlen, de la nul·la voluntat per millorar els carrers del Moll no en parlen, d'haver mal senyalitzat a circumval·lació no en parlen, d'haver tudat un solar i 600.000€ per fer una quantitat ínfima d'aparcaments no en parlen.
L'equip de govern segueix igual: "mantenella i no enmendalla."

 

Re: MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

Joan C | 30/05/2010, 09:17

És segur que ara sortirà molta gent interesada no en treure algún redit polític al malestar que sorgeix de la situació del Moll. Però això no ens ha de impedir veure que aquest malestar es ben real i que les situació de abandó és ben objectiva. El moll és patrimoni de tots els pollencins i l'hauriem d'estimar una miqueta més. I que consti que els principals responsables som els propis molleros

 

La mano que mece la cuna ?

Xisco | 29/05/2010, 21:56

Haurem de veure com evoluciona aquest assumpte de la manifestació, ja que maldament els motius siguin ben legítims, fa mala olor que qualcuns dels convocants siguin de l'estol uemita: Tolos, Cabrers i demés. Mem si al final serà una operació del batle per carregar-se na Francisca i al tàndem PP-UMP, ja que el batle és especialista es espolsar-se culpes.

 

Re: MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

Joana | 29/05/2010, 17:41

Molt bo Emilio, i totalment acertat. Ni tan sols a la delegada del Moll se la veu voltar molt per aquestes contrades, ni parlar i escoltar la gent del seu poble. Deu ser que aquests dos estan per damunt del be i del mal i que no els fa falta veure la problemàtica del seu poble de primera mà.
Per cert, a la senyora regidora la podeu veure a una associació del Moll que es dedica a fer festins gastronòmics... per si a algú li interessa

 

Re: MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

Tomeu Cifre | 28/05/2010, 18:18

Tanmmateix, és per demés. Això, ara per ara, no té remei. L'actual equip de govern segueix capficat amb les seves batalletes de pa muiat amb oli, en quedar bé cara a la galeria (com si això encara fos possible) i en salvar no se sap ben bé quins mobles; la preocupació pel Poble és una entelequia per ells. Avui ho he tocat amb les mans a les Comissions Informatives mensuals a les que hem anat els regidors.

 

Re: MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

Pepe | 28/05/2010, 18:08

Molt bo Emilio

 

SI VENS A CORRER AL MOLL TE FAREM BAMBALLETES AL PASAR

Emilio | 28/05/2010, 18:06

Tal vegada estaria bé, suggerir al batle que els dematins anas a correr per la vorera de la mar al Moll i després fes els seus cafetets als bars del Moll.
Algú pot avisar a ne'n Rafel Morro i a ne'n Francisco Cabrer que el batle, enlloc de ésser al bar de Can Moreno serà a la Bodegueta, a la Parra o al bar Juanito. Aviseu-los per favor.

 

Re: MANIFESTACIÓ PER UN PORT DE POLLENÇA MILLOR

Joana | 28/05/2010, 17:45

Conec a més de dues persones que varen votar al PSOE pensant que, havent una mollera al cap davant de la llista (realment dos, Juajo Mir anava de segon, si no m'equivoc), això repercutiria favorablement en el Moll. No es pot estar més decebut ni més equivocat. Tampoc va fer gaire cosa UMP els anys que va formar part de l'equip de govern.
Ben sincerament, esper que en el proper equip de govern es tengui més en compte aquesta localitat i els doblers que aporta a les arques municipals. I que es faci de forma urgent, perque el Moll realment està de cada dia més degradat i oblidat: brutor, fems, aceres fetes una merda, aparcaments que semblen un rally a Africa,... uff, em sembla que no acabaria mai.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb