"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Anònims i joc brut

psm-pollenca | 25 Juny, 2010 07:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Probablement no hi ha manera més barroera i mesquina de fer política que la que es fa tirant la pedra i amagant la ma. Segur que no és un sistema nou, però semblaria que en bon segle XXI haurien d’esser unes formes passades a la història. Doncs no, ni prop fer-s’hi. Estan més a l’ordre del dia que mai. Una cosa és la política “oficial”, la que es fa en els plenaris i les juntes de govern, les inauguracions i les rodes de premsa, on la confrontació entre partits es presenta molt civilitzada, amb bones formes i suposat fair-play, i una altra molt diferent és la del dia a dia, on als regidors que pretenen “fer les coses be” se’ls posa verds dins els cafès o han de suportar que, tot i estar a l’oposició, se’ls culpi de tots els mals de Pollença.

Aquesta lluita és desigual ja que el qui té el poder maneja la informació i la pot presentar així com li convé; si a això li unim una xarxa d’influència social extensa, amb militants-simpatitzants ficats en llocs significatius dins moltes de les associacions del poble, una influència forta en els mitjans de comunicació, i la capacitat de mobilitzar militants amb recursos econòmics importants, ens dibuixa un escenari que desanimaria a qualsevol que discrepi de la línia que tracen els qui ens governen.

Aquesta situació la sofrim els regidors de la oposició, recordem que només en les converses de l’Operació Voltor s’explicaven manejos diversos, uns per “agafar pels collons” al portaveu del PP i que fes bonda en el ple sobre contractació, uns altres per condicionar l’entrada o no d’una barca de bou al moll pel fet que el seu patró fos família del regidor d’alternativa-EU-EV, o elucubracions sobre unes qüestions que al nostre regidor l’havien de tenir “acojonado para que se porte bien”.

També entorn del ple sobre les contractacions irregulars de l’ajuntament es va moure molta desinformació pels bars i fins i tot les empreses, donant a entendre que si es duia a terme el que demanava la oposició (que els contractes s’ajustessin a la llei ! Tot en gros) el poble pràcticament se n’aniria a la ruïna, les empreses pollencines no treballarien, tothom quedaria sense cobrar i tot un seguit d’anuncis apocalíptics absurds i malintencionats. Fins i tot en la conversa del cas Voltor del 18 de novembre passat, parlant amb en Toni Oliver, el seu interlocutor li arribà a dir sobre aquest ple:

659938***:“...sera un poco chungo, porque no podemos dar trabajo a casi nadie de los que damos, i luego, si ellos hablan así, tendremos que atacar a Tomeu Cifre del PP, tendremos que atacar a Guillermo Vila, i tendremos que atacar a todo el mundo y sacar la suciedad, bueno suciedad, atacar a la gente”.(...)

A.Oliver: “(nom de dona) es nuestra, tenemos que ir con cuidado ¿eh?”

Ara el que ha rebut ha estat un ciutadà del Port de Pollença que ha estat un dels qui va ajudar a organitzar la manifestació per demanar més atenció cap al Moll. No sabem qui és el responsable dels anònims ofensius contra aquesta persona però no és de rebut que si a algú no li va agradar aquesta manifestació es dediqui a redactar anònims insultants (que fins i tot ens han enviat als regidors), que parlen de qüestions personals que res tenen a veure amb la manifestació, i que no tenen altra objectiu que ferir personalment a algú pel simple fet d’haver defensat unes idees a cara descoberta.. Més enllà de matisos sobre els motius de la manifestació, aquesta fou ben legítima, organitzada legalment, i amb un ampli suport popular.

S’ha de fer net d’aquesta manera de fer política, de les maneres florentines, o més aviat sicilianes, del joc brut. Al final perjudica a tothom, als qui es dediquen a la política o a qualsevol ciutadà.

Comentaris

 

porqueria

JRV | 26/06/2010, 08:54

Molta porqueria ficada dins la politica, principalment ha entrat per la porta del PP i proporcionalment, mes de UM..
"El ladrón, cree que todos son de su condición", aquesta és la dinamica d'aquests partits. No els hi cap dins el cap que qualcú és pugui involucrar a la política per raons idealistes i de lluita per millorar la societat i el mon en que vivim, per fer-lo mes digne. I entre els mercenaris de la politica, hi ha l'autor dels anònims barroers.
Això no obstant , cal no oblidar allò de que " La dona del Cesar no tans sols ha de ser honrada, també ho ha de pareixer" , perque no es confongui dins tanta merda.

 

Cardona i Cola Cao

Tomeu Cifre | 25/06/2010, 11:26

En Josep Cardona, ex-conseller de Industria i Comerç, implicat en el Cas Scala (el dels pots de Cola Cao de na Ordines) ha dimitit de diputat al parlament balear. Pot semblar una postura de coherència i ell mateix explica que es per no tenir els privilegis de ser aforat.
Per darrera sembla que l'explicació és molt diferent, que el jusge del Tribunal Superior tenia el cas molt avançat i relativament poca feina, amb la qual cosa després de l'estiu la causa hagues quedada vista per a sentència, i s'hauria resolt abans de les eleccions. Deixant d'esser aforat la causa passa al tribunal ordinari, saturat de feina, amb un nou jutge que haurà d'agafar els cas, que com a cosa segura no podra dictar sentència abans de les eleccions, cosa que a en ardona i al PP ja li va bé. Si despres el PP guanya les eleccions el pes de la llei segurament s'alleugerirà bastant per tota la tropa de polítics imputats.

 

Re: Anònims i joc brut

PSM Pollença | 25/06/2010, 11:14

No sabem qui son qui tots pensen. Segurament pot esser qualsevol.

 

idoi

Birds | 25/06/2010, 09:52

Los pajaritos que cantan en el Puerto dicen que los anónimos tal vez no vengan de quien todos piensan. Ahora juguemos a las pistas y asociemos ideas: ¿Quien puede tener en el Puerto acceso a una base de datos con nombres y direcciones para enviar los anónimos por correo?

 

idoi

Birds | 25/06/2010, 09:52

Los pajaritos que cantan en el Puerto dicen que los anónimos tal vez no vengan de quien todos piensan. Ahora juguemos a las pistas y asociemos ideas: ¿Quien puede tener en el Puerto acceso a una base de datos con nombres y direcciones para enviar los anónimos por correo?

 

Endavant

joan | 25/06/2010, 09:44

La ciutat sense llei, realment les converses de l'operació voltor, i per altra banda aquests anònims, demostren que el caciquisme està instaurat al nostre municipi.
Per tant, ànim en la vostre lluita democratica i pr els drets civils.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb