"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

PROPOSAM SOLUCIONS PER AMPLIAR EL NOMBRE D’AMARRAMENTS AL PORT DE POLLENÇA

psm-pollenca | 14 Setembre, 2010 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La remodelació de la zona portuària permetria dotar al port de 75 nous amarraments fixes i més de 100 de flotants per a passants.

Davant la manca d’amarraments disponibles a les instal·lacions portuàries del Port de Pollença, i la gran llista d’espera per a poder accedir a un amarrament del port públic, i tenint en compte de manera especial el greu problema ambiental que suposa la gran quantitat de vaixells ancorat dins la badia en l’estiu, el PSM proposa remodelar la zona portuària per donar solució a aquest problema.

Des del PSM proposam reorganitzar l’aparcament situat al costat del Passeig Saralegui per tal de poder augmentar la làmina d’aigua. Aquesta zona es va guanyar al mar ja fa anys i la seva excavació parcial permetria allargar els pantalans ja existents.

L’anterior, unit al trasllat de l’actual avarador cap a la zona annexa a la benzinera (ara infrautilitzada) permetria obtenir entorn de 75 llocs d’amarrament nous.

També es podrien alliberar moltes places d’amarrament situant els vaixells “passants” a la zona de l’escullera, en un nou pantalà flotants. En funció de la llargada que es dones a aquest pantalà podria acollir a més de cent vaixells.

El PSM farà aquestes propostes a la Conselleria d’Habitatge i Obres Públiques del Govern Balear, ara que el conseller Jaume Carbonero ha anunciat la remodelació dels ports de gestió pròpia, com és el cas del port de Pollença.

 

 

 

Comentaris

 

amarraments

Joan Ramon | 14/09/2010, 15:12

Me sembla interessant, sobretot en previsió de què algu ens vulgui enflocar qualque macroprojecte, millor intentar millorar el servei des de l'aprofitament del que ja es té.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb