"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM vol un pont per salvar vides

psm-pollenca | 02 Novembre, 2010 09:28 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Una de les demanades que varen fer quasi tots el col·lectius amb qui va contactar el PSM abans de les eleccions del 2007, i que serviren per elaborar el programa electoral, va esser la necessitat de construir un pont al creuer de la carretera per anar al poliesportiu i al cementiri. Ahir va esser un altre dia d’aquests on per aquí hi passen centenars de persones, però la presencia policial i la gran quantitat de gent fa que sigui menys perillós que un dia qualsevol. Un dia qualsevol aquest pas és travessat per desenes d’infants i gent major, el més vulnerables. Fa uns dies hi va haver un atropellament mortal en les proximitats. Era més lluny, dins la corba de Castelló, però un se demana si hagués succeït l’accident si hi hagués hagut un pont oferint l’opció de creuar de manera més segura.

La construcció de pont estava dins els programes electorals de gairebé tots els partits, i també en els de l’Equip de Govern. Després no ha estat una prioritat per l’Equip de Govern. Hi va haver la possibilitat d’incloure’l dins la primera tanda de projectes pel Pla-E, o dins la segona com a eliminació de barreres arquitectòniques, però no fou una prioritat. Finalment s’ha inclòs en el Pla d’obres i Serveis pel 2011, però ja no el veurem construït en aquesta legislatura. Ara l’Equip de govern argumenta que la subvenció pel Pla d’Obres del 2010 no va arribar, com tampoc va arribar a altres pobles de Mallorca, però això no pot ser excusa desprès d’haver deixat passar tantes oportunitats per executar-lo.

De fet la situació s’ha agravat en aquesta legislatura, ja que la construcció dels passos zebra a la rotonda del Gall i la intenció de l’Ajuntament de potenciar l’aparcament de l'Hort d'en Lluc com a aparcament habitual provoca que allà on hi havia un punt negre (el semàfor) ara n’hi ha dos (el semàfor i la rotonda del Gall). Tenir un poliesportiu amb dos accessos no és una bona opció de mobilitat, com qualsevol tècnic en la matèria podria confirmar (si el famós Pla de Mobilitat, ja caigut en desgràcia, s’hagués fet com cal ens ho explicaria.

No poden argumentar que no ho demanàrem. Ja a la primera tongada de projectes pel Pla E varem registrar aquest escrit (5 de gener de 2009) demanant el Pont.

En definitiva, una promesa més que es suma a tantes altres (sala multi funcional, centre de dia, Pla General, Catàleg, Ordenança d’ocupació de via pública...) que haurà d’esperar a una legislatura millor, la que esperam que surti de les eleccions del proper mes de maig.

Comentaris

 

Ple Extraordinari del 4-N

PSM Pollença | 02/11/2010, 13:00

Comissió inforativa pel Ple Extraodinari de dijous 4. Taxes de fems, extrajudicial i, per iniciativa del PP, s'inclou la nostra moció de suport a la Llei de Normalització Lingüística. Un gest de part seva que és d'agrair.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb