"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Bon Nadal!

psm-pollenca | 24 Desembre, 2010 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Farem un tentol en l'actualitat política per desitjar-vos a tots i totes un Bon Nadal, sigui com sigui que cadascú el visqui. Per malament que vagin les coses, sempre hi ha una llum d'esperança per confiar en el futur.

 

(clica la tarja)

Comentaris

 

Calvari

Tomeu Cifre | 27/12/2010, 13:00

Joan Ramon, la moció deia, textualment "donar suport a la petició del Rector al Bisbe", en un tema sobre un contracte privat. Sicerament, crec que no hi hem de fer res els polítics en el que demani el Rector al Bisbe.
El que ens interessa el que el patrimoni estigui conservat i sigui accessible. Com s'organitzi internament l'Esglesia no pot esser de la nostra incumbència.
Estic content que el donat vingues al ple perque va poder sentir els nostres arguments de primera ma, sense filtres, i li agraeixo la seva comprensió de la questió que em va manifestar personalment, ja que el més facil hagues estat "si votes sí ets amic meu, si votes no vas conta jo", i afortunadament no varem caure en aquest simplisme. Per altra banda esper que si té raó se li reconegui en la sentència judicial que esperen. Jo no ho se si en té o no.

 

Calvari

JRV | 26/12/2010, 12:06

Si l'entorn i l'esglessia del Calvari no tinguessin la condició de monument històric-artistic, entendria millor el vostre vot en contra de l'esmena.

 

Molts anys

Joan Ramon | 24/12/2010, 09:07

Molts anys i bons.

Salut

 

Molts d'anys!

Tomeu | 24/12/2010, 07:50

Que el 2011 ens porti salut i esperança, esperança en el triomf, per canviar una realitat molt trista dels nostres conciutadans, i salut per aguantar les inevitables escomeses, cruels i sagnants d'aquells que no volen que canvii, perquè en la seva continuïtat rau la seva riquesa.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb