"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Termini d'inscripció pel vot dels estrangers no comunitaris per a les eleccions municipals

psm-pollenca | 05 Gener, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Està obert el termini perquè els estrangers no comunitaris residents a Pollença i que volen votar en les properes eleccions municipals de 22 de maig de 2011 es registrin.

Les sol·licituds per exercir el dret de vot poden presentar-se fins el dia 15 de gener de 2011.

La mesura afecta als ciutadans nacionals de Xile, Colòmbia, Equador, Noruega, Paraguai, Perú, Bolívia, Nova Zelanda.

Només podran votar els majors de 18 anys, residents a Pollença, que estiguin inscrits en el cens electoral que no estiguin privats del dret al vot. A més, han d'estar inscrits en el Padró Municipal i haver residit legalment almenys cinc anys en el moment de la sol·licitud (3 anys el dia de la votació, en el cas dels que tinguin nacionalitat noruega).

Qui rebi la comunicació de l’INE podrà sol·licitar la inscripció bé a través d’Internet (pàgina web de l’INE), bé per correu postal sense franqueig.

Aquests ciutadans també poden presentar les sol·licituds directament a l'Ajuntament, complimentant l’imprès disponible per aquesta finalitat.

La identificació es realitzarà amb la targeta d’indentitat d’estranger, de la qual s’entregarà una fotocopia. Els ciutadans noruecs acreditaran la seva identitat amb el document nacional d’identitat o passaport del seu país.

El temps de residència legal a Espanya es justificarà amb un certificat de residència expedit per la Comissaria de Policia, quan no es pugui deduir de la fotocopia de la targeta d’identitat d’estranger.

 

 

 

Comentaris

 

Picudo

Paraiso Star | 08/01/2011, 07:03

A nen Marti Picudo li haurem de fer un monument, quin curriculum que té!!!!!!!

 

Re: Termini d'inscripció pel vot dels estrangers no comunitaris per a les eleccions municipals

Tomeu Cifre | 07/01/2011, 12:29

Per cert, que jo no cauré en el mateix error de dedicar-me a fer valoracions de cafè sobre la trajectòria dels altres partits. Valoraré les seves propostes o realitzacions i prou.
Estam ben tranquils perque podem oferir feina feta, a Pollença, a Mallorca i a Balears. I també podem oferir oposició a allò que s'ha fet malament a Pollença. Confiam amb la capacitat dels ciutadans per valorar-ho.

 

Calvari

Tomeu Cifre | 07/01/2011, 12:22

Tornam a contestar els comentaris del blog Urxella sobre el Calvari, que novament anomenen el PSM.
Hem de dir que la nosta feina no es fer-lis les mocions a Alternativa, per tant si hi volem proposar modificacions estam en els nostre dret, pero no en tenim cap obligació d'arreglar mocions dels altres mal fetes.
Com a Ajuntament no queda més remei que respectar la manera que l'esglesia esculli per mantenir l'ermita oberta. La parroquia s'obri amb voluntaris i funciona, malgrat sembla que a alternativa aquest sistema no els agradi. Si el Calvari ha d'esser amb un donat, massa bé, pero no ha d'esser l'Ajuntament qui ho trii. Si a n'això li volen dir utilitarisme que li diguin; crec que més aviat es saber quina es la feina de l'Ajuntament i fins allà on pot arribar.
Jo soc partidari de fer un pla per fer visitables totes les esglesies, senyalitzar-les bé, i formalitzar un conveni entre l'esglesia i l'ajuntament que permeti tenir horaris de visita i plantejar-se el alguns casos el muntatge de batiports envidrats per fer visibles certes esglesies. Això son iniciatives que pot prendre l'Ajuntament, no inmiscuir-se en cartes entre membres de l'esglesia.

 

BIC

jrv. | 05/01/2011, 19:24

No se si l'escalonadqa del Calvari, l'explanada final i l'ermita, a mes del Via Crucis lateral, son BIC, però al meu entendrer, si no ho son crec convenient fer una reflexió al respecte. Vulguem o no, moltes edificacions i conjunts històrics son patrimoni de l'Esglessia i del poble, històricament.

 

Calvari

Tomeu Cifre | 05/01/2011, 15:29

Contestam aqui l'article d'avui del blog Urxella, ja que anomena el PSM.
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/95550#comments
Si s'escolta l'argumentació del ple (la penjarem) queda ben clar que estam a favor de les iniciatives que suposin fer accessible el patrimoni religiós de Pollença, i a mocions en aquest sentit donarem suport si les trobam assenyades. Ara bé, la que es va presentar al ple tenia una exposició de motius molt guapa, pero al final demana el que demana, i el que demanava es que "es donas suport al rector en la seva demanada al bisbe", i en una comunicació interna de l'Esglesia no ens hi aficarem.
Humanament comprenem la situació del donat, i així li manifestarem al ple i personalement, al qui li agraim la comprensió de l'assumpte. Ara, pel que fa a mantenir oberta l'ermita, com a admnistració crec que ens ha d'esser igual si l'obri un donat, si hi va el rector a guardar o si es fa amb voluntaris, ja no son coses en les que ens POGUEM posar, i a sobre el tema es als jutjats (que tingui sort el donat si té la rao, no fare jo de jutge).
També va quedar ben clar en la nostra argumentació que no tolerarem usos ni obres il·legals al Calvari, i reiteram que si estas dins el conjunt del BIC del centre històric tindriem més eines per assegurar que no s'hi fan animalades, així com recursos per seu manteniment i difussió.
El sentit del nostre vot el duiem decidit abans del ple i el batle no ens hagué de convèncer de res. Poster noltros el convencerem a ell i al PSOE, ja que jo vaig argumentar primer.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb