"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El que el ple dona de sí. 27 de gener de 2010.

psm-pollenca | 31 Gener, 2011 09:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquests son els resultats de les votacions dels pocs punts de l'ordre del dia del darrer ple. És una bona m,ostra de la inactivitat de l'equip el govern per dur endavant la seva gestió. El batle argumentà que podrien fer un ple cada dos mesos (com a Santa Eugènia o Escorca) i que feien un ou de dos vermells perque el feien cada mes.

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària urgent celebrada dia 4 de novembre de 2010

Aquí vàrem demanar que constes la nostra darrera intervenció en l’aprovació extrajudicial de factures, on el regidor va dir que era partidari de retirar la factura de J.J.Roy si encara havien quedat dubtes sobre l’encàrrec de la feina.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de novembre de 2010

Aprovada per unanimitat.

3.- Ratificació, si procedeix, del decret de Batlia núm. 007 de 7 de gener de 2011 

Es tractava d’un recurs de l’empresa Llabres Feliu contra la desició de l’Ajuntament d’adjudicar la neteja viària a la UTE d’Amer e Hijos. Les dues empreses que no s’endugueren el contracte han recurrit judicialment l’adjudicació. Es tractava d’anomenar advocat i procurador. Com sempre, independentment de qui tingui la raó, l’ajuntament té dret a defensar-se amb els lletrats oportuns, com qualsevol ciutadà.

Aprovat per unanimitat.

4.-  Moció presentada pel grup municipal PSM-EN relativa al pla de manteniment de camins i millores al camí del Puig de Maria .

Es tractava de la moció que ja explicàrem en aquest article.

El regidor de camins, tot i la seva dedicació exclusiva, no va parlar gens en la discussió d’aquesta moció. El batle va argumentar que els camins de Pollença estaven tots molt bé, que no hi havia motiu per fer cap pla i que el fet que aquesta área tingues extrajudicials era normal, com en totes les àrees. Donaria molta tranquilitat als pollencins saber realment on s’han posat aquests 605.445,40E que, de moment, duen excedides les àrees del regidor Ochogavia. Més de cent milions de pessetes donen per tapar molts de clots.

Es rebutjà. A favor: PSM, PP-UMP, Alternativa. ; En contra: UM-UNPI, PSOE

5.- Moció presentada pels grups municipals PP-UMP, PSM-EN i Alternativa EU-EV  relativa a la plaga del becut vermell.

La moció presentada conjuntament per tota la oposició. Aquí, en principi, el regidor responsable de jardins, Martí Ochogavia,  tampoc va parlar. Qui va argumentar contra la moció de la oposició va ser el Batle, amb arguments realment poc convincents: que si s’havia fet molt contra la plaga del becut vermell, que el mal estat de les restes del solar de Llenaire era a causa de vandalisme, que la Conselleria no els dona prou suport (quina pedrada contra els seus socis del PSOE!). Quan va acabar la seva argumentació prengué la paraula el regidor Ochogavia per fer una argumentació que no tenia res a veure amb el becut i dedicar-se a recitar gloses, en una intervenció que passarà a la història de la política municipal pel seu baix nivell. Explicacions, cap ni una.

Es rebutjà. A favor: PSM, PP-UMP, Alternativa. ; En contra: UM-UNPI, PSOE

 

En un altre article exposarem les contestacions als nostres precs i preguntes.

Veure noticia del Diario de Mallorca de 29 de gener.

Veure dossier complet de informacions sobre el Ple.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb