"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

psm-pollenca | 02 Febrer, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Preguntes per escrit

1.       S’han deixat d’entregar les bosses grogues pel reciclatge d’envasos i les capses de cartró pel reciclatge de paper als comerços que fan recollida selectiva? Perquè?

Contesta Joan J. Mir: Efectivament, ja no es donen per qüestions de pressupost i consideren que no es necessari perquè els comerços ja s’han acostumat a reciclar.

2.       Quantes denuncies tramita la policia local per excrements d’animals a la via pública ? I relacionades amb la tinença de cans sense respectar la normativa ?

Contesta Toni Crespí: S’han fet 45 actuacions respecte de cans. Les denuncies es tramiten cap a medi ambient.

3.       L’Ajuntament de Pollença, ha rebut cadires regalades pel Consell?

Contesta Joan Cerdà: Sí, s’en varen rebre 200 i son a Can Llobera.

Aquestes poden esser cadires de els comprades pel Consell a un proveïdor militant d’UM a un preu molt superior al de mercat.

4.       Ja s’ha resolt la continuïtat o no del coordinador del Festival de Pollença? Quines accions es prendran a partir d’ara?

Contesta Joan Cerdà: Encara no saben si continuarà el coordinador.

5.       Fan comptes fer l’exposició a l’Església del Roser enguany? Quantes ofertes de projectes tenen? Amb quin criteri s’escollirà i qui farà la tria?

Contesta Joan Cerdà: Sí es farà. Hi havia dues ofertes i s’ha triat la més econòmica per l’Ajuntament, de Ben Jakober. S’ha descartat la de Nils Burwitz.

6.       Com valoren els grups municipals del govern municipal la desestimació de les al·legacions i l’anul·lació definitiva de les Àrees de Reconversió Territorial per part del Consell de Mallorca?

Contesta Joan Cerdà: UM ho valora negativament, però al manco s’ha aconseguit augmentar el sor urbanitzable global de Pollença. El gran projecte de urbanitzar l’Ullal a canvi d’una gran inversió en peatonalització de la primera línea tan sols va merèixer unes poques paraules. El PSOE no va explicar res, especialment interessant perquè a Pollença votaren a favor d’urbanitzar l’Ullar i a Palma en contra. Val la pena llegir les postures de UM i PSOE l’any 2007, molt contents per la descalcificació de Cala Carbó i per NO haver així d’urbanitzar l’Ullal.

7.       El Ple del 28 de gener de l’any passat va aprovar les obres a executar a compte del Pla E. El 18 de gener es publicava al BOIB les obres adjudicades definitivament. Quines modificacions s’han produït en els projectes a executar ?

Contesta Joan Cerdà: Molt poques modificacions.

Poques però importants. Les cadires que s'havien de comprar pel Festival s'han substituit per obres al Claustre sense haver demanat cap tipus d'autoritzacio al Departament del Patrimoni.

8.       En quina situació està el conveni amb el Refugi d’Animals? Continuarà fent la tasca de canera municipal? Com gestionarà l’Ajuntament la recollida d’animals abandonats, el seu dipòsit? A on es duran?

Contesta Joan J. Mir: El Refugi no vol fer aquesta feina de canera i es cerca un acord per deixar satisfet tant a l’Ajuntament com al Refugi d’Animals.

9.       Els contenidors soterrats del Port de Pollença, quan es col·locaran? Qui se’n farà càrrec del seu manteniment?

Contesta Joan Cerdà: Es faran reunions amb els veïns de Cala Sant Vicenç i Port de Pollença per decidir a on es posen.

Preguntes orals que es contestaren

1.       Es cert que l’edifici de l’Ajuntament hi ha una habitació que no es accessible, que fou tancada per la policia?

Contesta Joan Cerdà: Es cert. La policia judicial va precintar un paquet amb relació al Cas Palazon, d’unes feines comanades per l’ex-regidor Joan Comas. Per evitar que l pugui passar res al paquet ningú pot accedir a l’habitació sense autorització de la policia municipal.

Comentaris

 

Re: Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

Jacinto Leambarruita | 05/02/2011, 10:18

Acabo de subir al calvario por la escalinata y he bajado por la parte de atrás hasta llegar al Refugio del antiguo matadero. El camino da pena, parece que los tanques han pasado por el. Vaya imagen que ofrecemos mas triste, descuidada y degradada de una de las zonas que podría ser de las mas bellas del pueblo.
El actual equipo de gobierno podría haber cuidado un poco de estos lugares.
Le pediría a los palmeros del pleno que se dieran un paseo por el camino de las cruces del calvario y desde allí reflexionen si sus respectivos responsables, con el alcalde al frente, merecen un aplauso.

 

Demà dissabte

Pascual | 04/02/2011, 21:03

Uep com anam!!! Què feis demà dissabte? Vos convit a pujar al Calvari i així veureu l'estat deplorable del seu camí

 

Re: Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

Tomeu Cifre | 03/02/2011, 22:59

El que no crec es que en Font centri la seva vida en servir taulades. Despres d'anys i panys de viure de la política fa molt mal canviar d'estil de vida. Tot el contrari de Miquel Àngel Llauger que es retira de la primera linia despres de dotze anys; es el model de dedicació que crec que serveix més als interessos dels ciutadans: entrar, servir i deixar pas a altres.

 

Re: Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

Ràdio Capel | 03/02/2011, 22:09

Confidencial: dissabte a les nou del vespre al restaurant Los Patos hi ha un soparillo amb en Cascos... S'està cuinant un nou partit a Mallorca??? La resposta la tendrem aviat

 

Becut vermell

jaume font ex-pp | 03/02/2011, 21:50

El defensor del Poble ja ha obert expedient a l'Ajuntament per la nefasta getió amb el becut vermell. Qui espectale més lamentable!
Jaume Font, vine per Pollença, que això no té remei, i tan mateix els peperos d'aqui no tenen ningú!

 

Exposició

Toni Marquet | 03/02/2011, 20:21

Nils Burwitz és un dels pintors més universals de Mallorca, a més és un excel•lent artista, l’ocasió difícilment es repetirà. En quant a pressupost tinc les meves dubtes, segur que gratuït no ens hi sortirà, i possiblement el cost serà molt superior al den Nils

 

Re: Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

andreu | 02/02/2011, 21:57

triar entre en Burwitz o en Jakober....què voleu que vos digui!
aquell elistisme d'altre temps....
tempus fugit!!!

 

expo

Toni | 02/02/2011, 21:11

Jo pens que les exposicions s'haurien de basar en la qualitat i no en el preu (sempre que no sigui desorbitat i assumible)

 

Re: Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

PSM Pollença | 02/02/2011, 16:10

Respecte a aquestes preguntes, la primera l'hauria de contestar el PiP, noltros no tenim la resposta.
Respecte de la segona, sense esser experts, sembla que la consolidació del nivell per funcionaris es a partir dels dos anys d'exercici del càrrec públic.

 

Re: Preguntes al Ple 27/01/2011: Reciclatge, exposició, Ullal...

Interrogants | 02/02/2011, 15:30

I parlant d'institucions al servei dels interessos d'UM.
Per què el PIP dedica una secció fixa amb fotografia al que demana Esquerra Republicana de Catalunya cada 15 dies?
I una altra pregunta; sabeu si l'ex-director de bombers va deixar el càrrec quan ja havia consolidat el seu sou?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb