"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les obres al Port de Pollença i Cala Sant Vicenç es començaran massa tard

psm-pollenca | 04 Febrer, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Tant les obres del segon Pla E com el soterrament de contenidors s’han demorat en excés i ara hauran de conviure amb el començament de la temporada turística

El mes de gener de 2010, el ple de Pollença va aprovar els projectes que s’havien de presentar a la segona tanda de projectes a finançar amb el Pla E del Govern Espanyol. Entre aquests projectes hi ha actuacions a la Plaça Miquel Capllonch (temini d’execució: 3 mesos), a la urbanització de Gotmar del Moll (temini d’execució: 6 mesos), el clavegueram dels carrers Metge Llopis i Almirall Cervera (temini d’execució: 3 mesos), totes elles al Port de Pollença. També hi estava inclosa la col·locació de contenidors soterrats a Cala Sant Vicenç. També aquest dijous s’havia convocat una reunió amb els veïns del Port de Pollença per tractar del punt de col·locació dels contenidors soterrats al Port de Pollença, oferida com a millora en el contracte per a la neteja viària.

No ha estat fins un any després que l’ajuntament ha adjudicat l’execució d’aquestes obres (BOIB 18/01/2011), amb un retard que des del PSM consideram injustificable i que no ha estat gens explicat per part de l’equip de govern. A aquestes alçades molts municipis ja tenen executades i pagades les obres del segon Pla E, i en canvi, a Pollença, ni tan sols estan començades.

Aquest fet es especialment greu en el cas de les obres al Port de Pollença i Cala Sant Vicenç, ja que algunes d’elles s’allargaran durant tres mesos o més, fet que provocarà problemes al començament de la temporada turística. Així es preveu que la Plaça Miquel Capllonch, la principal de Moll no estarà acabada fins ben entrat el mes de maig.

Consideram que l’afany de l’equip de govern per inaugurar aquestes obres en la proximitat de les properes eleccions municipals causa un greu perjudici al sector turístic del municipi, ja prou malmès les darreres temporades. Per això el exigim a l’Equip de Govern que al manco els terminis fixats es facin acomplir escrupolosament per garantir la seva execució abans dels mesos més forts de la temporada.

 


 

Veurà la Plaça Miquel Capllonch com s'hi coloquen les famoses pedres que tant donaren que parlar?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb