"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Compromisos que ens surten cars.

psm-pollenca | 16 Febrer, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Ajuntament es gastà 2.301 Euros en preparar una al·legació sabent que no tenia cap possibilitat de prosperar.

Afegit divendres 18 de febrer: Avui divendres surt un article a l'Última Hora on el batle defensa la despesa que indicam en aquest article. L'urbanisme es complex i es molt fàcil intentar embullar a la gent. Com que noltros sabem de que parlam, podem dir ben clar que la despesa de 2.301 euros era per justificar l'al·legació número 1, sobre l'Ullal, que com hem explicat no va prosperar. Tampoc va prosperar la número 3 sobre el Don Pedro. La que sí es va estimar per part del Consell va esser la número 2 (la de les hectàrees), que res té a veure amb l'Ullal ni amb el topogràfic que es va haver de comanar.

Sobre qui és el propietari del solar principal, ni ho sabem ni ens interessa. La llei és per tothom igual, sigui qui sigui.

No ens deixa de sorprendre l'obssessió del'equip de govern per fer oposició de la oposició.


Ja n’hem parlat en altres articles de la desclassificació de l’Àrea de Reconversió Territorial (A.R.T.) de Cala Carbó-l’Ullal i les al·legacions que el juliol passat va presentar l’Ajuntament de Pollença. Després que el Consell de Mallorca eliminés  aquesta A.R.T., ja que no era necessària per protegir Cala Carbó (protegida a principi de legislatura per la Llei de mesures Urbanístiques Urgents), l’Ajuntament va al·legar la necessitat de urbanitzar l’Ullal, cercant noves excuses per justificar-ho. Aquestes justificacions eren que el promotor de la urbanització pagaria la peatonalització de la primera línia del Moll. Desvestir un sant per vestir-ne un altre: destruir una zona humida per una suposada millora del passeig.

Era una proposta que estava clar que no prosperaria. Per saber-ho n’hi havia prou en demanar-ho als grups del PSOE o del PP, que a Pollença votaren a favor, pero en canvi al Consell en contra. Perquè, llavors, aquest entossudiment per part d’UM en seguir insistint en urbanitzar l’Ullal? Segurament la causa certa no la sabrem mai, però sovint certs partits es guien més pels interessos particulars d’unes poques persones que per l’interès general del poble, i això els fa comprometre’s amb tal o qual empresari. A canvi de que? Cadascú que en tregui les seves conclusions.

El trist és que mentre i tant es mercadeja amb el territori de Pollença i es dilapiden recursos públics en satisfer aquests compromisos partidistes. Per preparar l’avortada al·legació municipal l’Ajuntament va haver de comanar un estudi topogràfic del passeig que costà 2.301 Euros, tal i com reflexa la factura aprovada per la Junta de Govern de 16 de novembre. Poden semblar pocs doblers, però es tracta tranquil·lament del sou mensual d’un treballador (o més). El lamentable no es que s’hagi fet aquesta despesa, sinó que s’hagi fet per servir a uns interessos molt particulars, els del partit del batle (UM) i els del propietari del solar més gran de l’Ullal. Com en altres ocasions, fent servir els doblers públic com si es tractes dels seus propis doblers.

 

L'Ullal, la zona que es volia urbanitzar fort-i-no-et-moguis.

 

Comentaris

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

PSM Pollença | 17/03/2011, 23:20

Hem borrat un comentari que feia referència al familiar d'un polític local sense que tingues res a veure amb questions de política municipal. No cal entrar en temes personals/familiars per criticar l'actuació dels polítics. Fins i tot quan parlam de contractació irrgular de familiars no estam parlant de questions personals.

 

Familia

jrv | 17/03/2011, 19:45

"Mariana", aquest comentari teu, malgrat jo mateix no estigui d'acord amb la NO gestió de Francisca Ramon, ni la voti, la trobo sumament dessagradable i cruel i contraria a qualsevol principi democratic.
Jo la borraria perque simplement aporta mala llet a la bona fe d'aquest blog.

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

Xisco | 23/02/2011, 11:48

L'han fet bo a en Serra de Gayeta, aquests del PSOE. Al manco anava de cara.

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

Radiole | 23/02/2011, 00:20

Si na Ramon no es la candidata o serà en Serra de Memerra???

 

SE PRESENTARÀ EL PSOE A POLLENÇA?????

Mateu V. | 21/02/2011, 08:02

Avui al Diario de Mallorca surt una foto amb tots el candidats a batle als municipis de Mallorca per part del PSOE . Curiossament a la foto no hi son ni na Francisca Ramon ni en Juan Fernadez ni cap altre candidat de Pollença.
Haurà llista del PSOE a Pollença? A hores d'ara pareix que no tenen gent per formar la totalitat de la llista.

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

Damocles | 20/02/2011, 19:46

Martí Ochogavía el glosador en yoube
www.youtube.com/watch?v=v5hP4zd0mgw

 

Entesa

jrv | 20/02/2011, 11:57

Bona noticia l'anar plegats la gent d'Entesa i la gent del psm novament. Fou una irresponsabilitat molt gran, i per pàrt d'algun simplement una traició, la divisió PSM- Entesa.

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

PSM Pollença | 18/02/2011, 11:11

Avui no hem publicat article per problemes informàtics (no es la típica excusa), així que el pemjarem demà.

 

MARIA FRANCISCA RAMON PEREZ DE RADA RENUNCIA A TORNAR A PRESENTAR-SE

Ràdio Urxella | 17/02/2011, 22:55

Na MARIA FRANCISCA RAMON PEREZ DE RADA, més coneguda com na Kika o la batlesa, deixa la política activa després de molts d'anys de plena dedicació. Tornarà al seu lloc de feina avanç d'entar al món de la política: auxiliar administratiu mitja jornada amb en Ponce

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

Rubalbarba | 17/02/2011, 22:39

A la casa andalusa cada vespre hi ha trui i més trui. Si aquest Joan surt de batle cada dia serà de ole,ole a Pollença.
No està mal. Millor això que els egipcis!!!

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

Rubalcalva | 17/02/2011, 21:52

Avui en Juan Fernadez sortia de can Micer de fer-se fotos: serà vera què serà el candidat del PSOE?

 

Re: Compromisos que ens surten cars.

Joan C | 17/02/2011, 20:16

Molt trist la manera d'emprar els diners públics per beneficiar a uns pocs.
Molt trist fer xantatge als petits propietaris per beneficiar als més rics.
Molt trista la manca de transparència per beneficiar uns interesos ocults. Afortunadament hi ha partits com el PSm i Alternativa que miren per els interesos generlas. Gràcies

 

Doblers dels pollencins

Toni Marquet | 16/02/2011, 20:35

No és d’estranyar, si miressin un poc més prim no hi hauria un forat tan gros. Que dic forat, un cràter.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb