"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple de djous 24F: Polígon, Jutge de Pau, Inauguracions...

psm-pollenca | 23 Febrer, 2011 17:26 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Ple de dijous 24, que es celebrarà a les 20h té el següent ordre del dia. Ales 19,30 hi haurà junta general de l'Empresa Municipal de Serveis amb els comptes del 2009.

 

I.- PART RESOLUTIVA

           

1.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l’estudi de detall per a agrupació de parcel·les corresponents als solars A32; A33; A34;A43 i A44 Sector UP4A del Polígon Industrial de Pollença  

 

    Es tracta de l'estudi de detal preceptiu per a la construcció d'un supermercat LIDL al Polígon, després que la Junta de Govern (UM-UNPI-PSOE) donas la llicència d'obres el passat 9 de març, sense cap informe urbanístic favorable.

 

2.- Aprovació, si procedeix, de la moció municipal en relació al suport al sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos

   

    Moció per millorar el reciclatge d'envasos.

 

3.- Moció presentada pel grup municipal d’Alternativa EU-EV relativa a la celebració de cerimònies civils d’imposició de noms/actes de benvinguda 

 

4.- Elecció del càrrecs de Jutge/sa de Pau titular i Jutge/sa de Pau substitut/a (2010-2014)

 

    Hi havia 9 candidats il'equip de govern pretén tornar a triar la mateixa jutgessa actual.No s'ha consensuat amb la resta de grups.

  

5.- Revisió del nucli poblacional i divisió en secció de la urbanització Habitat del Port de Pollença

 

    Un tema de tràmit per l'Institut Nacional d'estadística.

      

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN respecte mesures d’austeritat a adoptar en relació a actes inaugurals els propers mesos

 

    Per tal que ja no es facin festes de inauguració d' obres o similars. Una moció com la que va presentar el PP a Palma amb el suport de UM. Veurem si voldran beure la seva propia medicina.

 

7.- Propostes/Mocions d’urgència

 

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

 

1.- Informació de Batlia

 

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

 

3.- Precs i preguntes”

 

Per part del PSM:

 

 

1.       Fa uns dies que les faroles dels carrers Formentor, Migjorn i Ponent del Port de Pollença estan enceses fins a les 12 del migdia. Es pot solucionar aquesta situació?

2.       Tenim entès que la remodelació del la Plaça Miquel Capllonch inclou la renovació de faroles. Es poden reutilitzar les que es treguin per altres punts del Moll que les tenen destrossades, com per exemple a la primera línia?

3.       Des de l’aparcament de Taxis del Moll fins al restaurant Tango  s’apaguen els llums en ploure. Es fa res per solucionar aquest problema?

4.       Està al corrent l’ajuntament de l’existència de punts de venda de droga al Port de Pollença? S’ha fet qualque gestió per posar solució a aquest assumpte?

5.       Quin es el resultat de la reunió entre l’Ajuntament i els interesssats, feta al local del Club, sobre el tractament del becut vermell?

6.        Quin és el resultat de la reunió feta al Port de Pollença entre l’Ajuntament i els interessats respecte del soterrament de contenidors?

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb