"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

psm-pollenca | 18 Març, 2011 08:34 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Una inicitiva dels nostres companys de Palma que recollim per aplicar a Pollença. Falten opcions pels joves de Pollença.

El candidat a la batlia es reuneix amb moltes associacions de veïns que manifesten un manca d’espais públics oberts fora dels horaris escolars

Antoni Verger i Marisol Fernández han visitat el barri de Ses Veles de Palma per conèixer les preocupacions dels veïns de la zona i poder articular propostes de millora per als ciutadans. En aquest cas, s’han reunit amb l’Associació de Veïns de Ses Veles al recent estrenat Casal del barri Joan Alcover.

 

Ells, així com altres veïns de Ciutat, han mostrat la seva inquietud per la manca d’equipaments esportius municipals, a la vegada que els patis de les escoles públiques romanen tancats. Per això, el PSM-IV de Palma està elaborant una proposta per al programa electoral que preveu la dinamització d’aquests espais en coordinació amb els centres municipals, com són les escoles o els casals de barri.

Amb aquesta proposta es pot pal·liar la falta d’espais públics i oberts per realitzar activitats esportives a molts barris de Palma a la vegada que s’aprofiten els patis de les escoles o els equipaments municipals més enllà dels horaris lectius.

D’altra banda, Antoni Verger i Marisol Fernández també s’han mostrat preocupats per la inseguretat que pateixen els veïns com a conseqüència del focus de prostitució i venda de droga que existeixen a la zona. Però, un dels temes que causa major preocupació és el futur de la façana marítima de Palma, i sobretot el desconeixement dels veïns sobre el projecte de l’Ajuntament.


 

Comentaris

 

JRV

JRV | 24/03/2011, 16:40

Efectivament , quan vaig posar "analfabet", me referia a mi mateix, perque , com deia el filòsof, tan sols se que no se res.
A mes, i no és una afirmació gratuita, he conegut molts analfabets MOL CULTS.
He conegut analfabets que m'han ensenyat moltes coses, com son: quan s'ha de sembrar, quan s'ha de collir, les costums dels animals domèstics, contes, acudits, sentit de la justicia, sentit de la dignitat, modèstia, etc. etc. No cal saber llegir per tenir seny i exercir la dignitat.
I no me sap gens de greu si eliminant una paraula qualcú se sent millor.
Crec que qualcú ha confós ser cult, amb ser instruit.HI ha infinitat d'analfabets que me poden ensenyar moltes coses.
Gracies.

 

estudis politics?

jrv | 24/03/2011, 08:32

Un exemple: Jaume Matas. Estudis universitaris. Cum laude en corrupció i robatori, MA Munar, tres cuarts del mateix, Vicens, etc. etc. Sense ética , voluntat, esperit de defensa de lo col·lectiu, NO HI HA ESTUDIS QUE VALGUIN.
Un grafitti a la carretera:
" dia 22 de maig, concurs de mentiders. Guanyarà qui enganyi mes gent".
Certament que no tots son mentiders. Però no et pots arrambar tans sols a la veritat per guanyar unes eleccions. Vat aqui per que serveixen els estudis. Nulla etica sine estetica.

 

A Francesc

PSM Pollença | 24/03/2011, 08:31

Francesc, crec que hi ha hagut un malentés. Analfabet no es cap insult (mira el diccionari), i me sembla que quan JRV l'ha posat amb una coma devora el seu nom, es que es referia a si mateix, com valorant que vist el curriculum dels imputats peperos i uemites, quasi que val mes ser analfabet. Per tant en cap cas es referia a tu ni molt manco amb la voluntat d'insultar-te.
De tota manera heu d'entendre que no ens passam les 24 hores davant l'ordinador i s'ens poden passar molts de comentaris que son dels internautes, no nostros. Llevam els que tenen insults si els detectam, això es, si ens avisau d'aquests insults; si a pesar d'això no els llevassim tindries dret a enfadar-te, pero no abans.
De tota manera farem una cosa per evitar malsentesos: estam segurs que a en JRV no li sabra greu si tornam a posar el seu comentari sense aquesta paraula, tot i que, repetim, no creim que la posas per ofendre't.

 

estudis politics

Francesc | 24/03/2011, 00:38

Psm,jrv i Tomeu,teniu rao no basta uns estudis com be deia psm,ha denar acompanyat de la experiencia,i de veure els problemes reials de la ciutadania.Pero no negareu que tot junt ajuda.El comentari era per replicar de qualque forma el comentari de na Laura,pero per no crear cap mal rollo.Aqui se despedeix d'aquest blog un analfabet com diu en jrv.Psm,pensava que analfabet era un insult, se pot discrepar i abalar pero no insultar,aixi ho posau quan hi ha un article que eliminau.Que vagi be i que el beneficiat sigui el poble que per aixo votam.

 

Lliga

Tomeu | 23/03/2011, 18:51

Tots son de la mateixa raça

 

Preparació

PSM Pollença | 23/03/2011, 09:00

Efectivament, per ser polític no hi ha estudis. La prova es el propi Jaume Font, que s'hi ha dedicat tota la vida sense cap formació:
h
ttp://ca.wikipedia.org/wiki/Jaume_Font_Barcel%C3%B3

Per això sobten certs arguments sobre la preparació dels candidats. Per altra banda la carrera de Ciencies Polítiques no prepara per ser polític. Les seves atribucions professionals son:
* Análisis floa (?)
* Publicidad politica.
* Investigación y Docencia.
* Periodismo político.
* Asesoramiento Administrativo y de Gestión Pública.
* Relaciones internacionales.
* Investigaciones sociopolíticas
* Administración pública
* Relaciones institucionales
h
ttp://es.wikipedia.org/wiki/Ciencia_pol%C3%ADtica

Enlloc posa "ocupar cargos públicos, electos o de designación".
El més important per un polític a nivell local es patejar-se el poble, conèixer el dia a dia dels problemes dels seus veïns i enprendre sol·lucions raonables.

 

Propostes

PSM Pollença | 23/03/2011, 08:50

Gracies Daniel. Les apuntam !

 

eleccions

Francesc | 22/03/2011, 23:43

Laura,crec que ningu neix politic,s'han de fer.Tots els que tenim al municipi en qualque moment han començat,pq per lo q se, no n'hi ha molts q han dedicat els seus estudis universitaris a les ciencies politiques,ara mateix me ve a nel cap nomes una persona.

 

PROPOSTES

Daniel Collet | 22/03/2011, 22:52

.Port de Pollença entitat local menor.
.Policía de barri.
.Fundació Joan Mas i Ferragut: impuls cultural del municipi
.Eliminar la regiduria de Participació Ciutadana. La participació ciudadana a d'esser el model a seguir dins totes les àrees.
.Mercat semanal (mesos d'estiu al manco) els dissabtes a la Cala Sant Vicenç
.Maximes zones wifi gratuïtes al municipi
.Seguirà....

 

Re: El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

PSM Pollença | 22/03/2011, 14:35

Hem esborrat un article anterior que incluia un insult. Se pot discrepar o alabar les posicions polítiques de cadascú, pero no titllar-se amb insults.
Des del PSM respectam la opció polítia de cadascú, malgrat estiguem convençuts que tenim el millor projecte i el millor equip per Pollença.

 

"Apolitics"

jrv | 22/03/2011, 12:06

Laura, tot te un costat bó, un costat dolent, al manco.
El que M. Estrany porti una llista on no hi ha politics amb tradició, també vol dir que no hi ha gent viciada, ni amb sentiments " de secta", que és el que molt sovint és converteixen els partits, quan no caus de fanatisme. El seny i la bona voluntat en lo col·lectiu, supleixen amb escreix l'experiència( o depenencia) política.
I soc conscient de que molt sovint, qui s'autodenomina "apolitic", vol dir simplement " de dretes", però no te la valentia de definir-se.

 

M'ESTRANYA

Laura | 22/03/2011, 11:14

Na M'estranya fa una llista en gent que no a estat mai en política. Realment fa una llista en gent que no sap de política, que no té criteri politic i d'aquesta manera la tenen a ella com una Diosa... Així de simple.
Gent que no sap de que va això de la política no pot arreglar aquest poble per molta voluntat que hi posi. Voleu un exemple? Mirau qui mos ha governat aquesta legislatura, un Deu, idoletzat per tots (gent que no té n'idea de política ni molt manco criteri política) i a partir d'aquí amen amen a tot lo que aquest "Deu" deia...
Voler un sou de la política no és ser polític ni molt manco tenir criteri polític.
Governar un ajuntament amb "aficionats" (amb tots el respectes) no mos dura més que a la ruïna política per molts anys. I en definitiva això se tradueix en haber de pagar més impostos municipals. Sino temps al temps....

 

Re: El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

Follonero | 22/03/2011, 09:56

Francesc, Enhorabona, és un bon exemple de que les desgràcies familiars no s'han de repetir generació darrera generació.

 

Eleccions

Francesc | 22/03/2011, 08:21

Follonero estic amb tu.El meu pare es del madrid,el meu germa tambe,la meva germana tambe,la meva mare tambe...i jo soc del barça.

 

Re: El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

Follonero | 22/03/2011, 07:44

En Tomeu, supòs Francesca que et refereixes a ell tot i que els germans Inachiti són tres, té tot el dret del món a presentar-se amb qui li doni la gana i independetment que en Martí Bonjesus fos qui fos, sols faltaria.

 

eleccions 2011

Francesc | 22/03/2011, 00:16

Referent a na malena est.,me pareix q ha tengut un bons deixons deixar Um per començar de cero i cercant un nou equip,que m,han comentat que es gent jove amb ganes de fer coses per Pollença i lo millor q no venen daltres partits,i si es vera lo den Tomeu,estic content crec q es gran persona i poden fer bones coses.Dir que el psm esteis fent bona feina.Ja vorem q pasa aquestes eleccions,pero lo important es arreglar pollença no criticar per esser dun partit o un altre.AU!aper feina

 

LES PREGUNTES D'AVUI

Marti Cifre | 21/03/2011, 23:57

Tots aquest camins i obres que s'han fet per Els Rafals, i que pareix ésser que dins aquest trui hi ha algú que va de candidat, tenen realment permis d'obra?????
En Joan Rull ha deixat d'anar a córrer. Que hi ha res de nou Joan?
Actualment no hi ha ningú que s'acupi del Festival de Música de Pollença. De quina manera podrem celebrar el 50 aniversari?
Un tal Capó vol encapçalar la llista den Paraíso. Haurà deixat de cobrar el que a facturat a l'ajuntament?

 

Canvi de camisa

Francesca S. | 21/03/2011, 20:39

M’han dit que n'Inachitti va dins la llista d’en Jaume Font, o de na Malena Estrany,o sia llista d'ex-UM-PP. quina vergonya per una família d’esquerres. Si en Martí aixeques el cap, quin disgust.

 

Coherència

jrv | 21/03/2011, 13:55

Per mi, aunque igualment de legítims, veig mes coherent,milor dit, justificat malgrat no en votaré cap dels dos, la candidatura de M. Estrany, que el Xineta. Per lògica.

 

Eleccions 2011

Val Ero | 20/03/2011, 21:09

Na Malena Estrany i en Xineta cerquen gent per omplir les seves respectives llistes electorals. Un de bar en bar, l'altre a l'entrada de l'hospital de Inca.
Realment trobaran 20 persones cada un per completar aquestes dues candidatures? 40 pollencins/es no tenen res millor que fer que completar aquest dos desproposits?

 

Enhorabona PSM, etc.

jrv | 20/03/2011, 19:32

Enhorabona els que malgrat el cotorreig estèril en augment que significa la proximitat de les eleccions locals i autonòmiques, es segueixen preocupant per el dia a día, pels problemes reals, per l'obertura dels patis dels col·legis que pot donar un lloc als nins i joves, avui per avui amb un futur ben incert, i per altres questions que afecten a la nostra societat. Davant tanta cobdicia dels qui volen mantenir el carrec per fer RES, per els que tan sols accedeixen a la politica per interessos personals, sense cap projecte, embullossos, cantamanyanas, enhorabona als pocs que encara teniu coratge i empenta pel be comú, alluny de UNPIS, UMes corruptes, PP fanàtics, aquest llastre que malhauradament te la societat balear

 

CANDIDATURES

Rosita | 20/03/2011, 01:50

Ara he arribat de fer unes copetes. Veig que el tema de la política local, està en totes les converse, si seràn 9 partits o 10.
Pareix esser que el nostre estimat Batle, no se tornarà presentar. Ooooooooh, quina llàstima. jejeje.
Parlen d'un metge com a cap de llista dels convergents, de la dona d'un convergent, d'un jove que pot ser el tapat, en Michel del monument, etc...
Na maleneta que va fent moviments, en Marti que la dona se confesa, desapareixerà aniquilat pels seus propis fills politics, mare santa! qui ho hagués dit, que en Martí partiria... a la Base.
En fi. Bona nit, i demà serà un altre dia, d'una setmana que serà si més no, xerrada....

 

Re: El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

Joan C | 19/03/2011, 12:48

Tomeu, estic d'acord amb tú en que no s'espenyan més les coses per obrir el capvespres, al contrari si esta tancat i no hi ha ningú es més fàcil que hi hagi actes vandalics que s'hi hi ha gent.
Estic totalment d'acord amb la proposta, però tenc l'experiència com és en el cas del conveni de l'IES Port de Pollença que el conveni es massa general i això du problemes i per altra banda el que es important es canviar la predisposició de l'ajuntament de no sempre cumplir alló que signa.
Un altre conveni problemàtic es el de la gola.

 

ELECCIONS

Escolà Menor | 18/03/2011, 22:11

Si UNPI no es presenta en coalició amb CxIB i aquest encara no han presentat llista, significa que CxIB (ex-UM) no es presentaran a les eleccions a Pollença.
El cop de na Malena Estrany ha estat un cop molt fort i replegar gent a darrera hora després de tot el que ha passat a UM no és fàcil.
En Joan Cerdà Rull no es presentarà, és el més llògic, ja que n'és conscient que si se presenta perdrà les eleccions. Igual que na Francisca Ramon, ha preferit més escampar la boira que tornar a ser la "responsable" de la pèrdua d'un bon grapat de vots.

 

UNPI

Escolà Major | 18/03/2011, 22:03

Proposen a nen Mateu Bravo tornar anar de número dos i no presentar-se en coalició amb els ex-UM

 

Re: El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

Tomeu Cifre | 18/03/2011, 20:02

No hem de presupossar que s'espatllalrà més pel fet d'estar obert el capvespres, es per usar-los, no per fer el vàndal. El manteniment de les escoles, sigui en horari lectiu o fora d'ell va a càrrec de l'Ajuntament.
Evident que la proposta s'ha d'articular correctament a l'hora d'aplicar-la, però això no pot esser excusa per o intentar-ho.

 

Re: El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

Joan C | 18/03/2011, 18:36

Molt bona proposta, sobretot el que són les instal·lacions deportives de les escoles estàn desaprofitades, però cal fer un convenis bens fets que no deixin les coses a l'aire i fer-se carrec del manteniment. No te sentit tenir desaprofitades les instal·lacions escolars fora horari lectiu.

 

Bona proposta

Joan Ramon | 18/03/2011, 17:54

A escoles de Palma al polígon de Llevant el centre és obert el capvespre, i funciona la mar de bé.
A Manacor, col·legis com "Es canyar" i Simó Ballester ja duen endavant l'obertura, i et puc dir, que no passa cap desastre, crec que és una bona iniciativa.
Pep, a Manacor el PP l'ha duit endavant, a Palma per iniciativa d'algúns centres, també funciona al poligon de Llevant (zona amb problemàtica social) com ja t'he dit, per tant, no penso que emplear el pati impliqui un gran risc.
quisn equipaments poden fallar? si està obert, algú haura vetllant, crec que no es tracta de desprestigiar una bona proposta, sinó de donar-li cos.
Salut

 

patis

barona | 18/03/2011, 17:11

qui se farà carrec dels desperfectes?, ho farà totduna quan se rompi o els alumnes estaran mesos sense equipaments?
bona proposta

 

Bona proposta

Pep | 18/03/2011, 15:59

Una bona proposta, però com que ve de voltros, UM PP i la resta que controlen el cotarro de les escoles de pollença, la vos dejectaràn.
Ànims!

 

CANDIDATURES

Rosita | 18/03/2011, 15:40

Els uemites se fan esperar...
Encara s'hauran de menjar en Rull.
En Martí du Paraíso, té contraris dins el seu partit, mirau....... Cria cuervos y te sacaran los ojos. Pobre martinet, qui ho hagués dit, amb la d'ajudes que ha donat als seus...

 

bona proposta

Joan Ramon | 18/03/2011, 12:45

Algúns municipis, com el cas de Manacor han duit endavant aquestes pràctiques, així com algúns centres de Palma, amb prou exit.
Per tant, sembla una proposta a banda d'encertada, amb un aval de bon funcionament.
Me sembla prou bona.
Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb