"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Nau

psm-pollenca | 25 Març, 2011 10:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui a les 10,00 del matí el Delegat del Govern a les Balears ha vingut a "visitar" la nau industrial que s'està construint al polígon i que ha d'allotjar els mitjans materials de l'Àrea de Serveis. La visita del Delegat es justifica en el fet que aquesta nau ha estat pagada amb els doblers del famós Pla E del govern central.També es fa una "visita a les obres" ja que per llei a partir de la setmana que ve ja no es podran fer inauguracions, per la proximitat de les eleccions.

La nau és un equipament ben necessari, ja que les installacions de Can Candelí (devora el convent) eren obsoletes, apart d'haver-se de pagar un lloguer.

Quan va sortir el Pla E i verem saber que hi havia disponibles 2.932.000 Euros varem pensar que era una bona oportunitat per repartir feina entre les empreses del poble i fer diversos projectes que restaven pendents a Pollença des de feia molt de temps. Quan varem saber que els nostres socis (UM-UNPI i PSOE) pensaven destinar-ho integrament a la rehabilitació de l'edifici de Monti-sion ens va semblar exagerat, tot i reconèixer que aquest edifici també necessitava millores, pero no fins el punt de menjar-se tots els doblers. Seguint la dinàmica pròpia de l'equip de govern, a les nostres propostes feren orelles sordes, i per aquest motiu varem fer la proposta per escrit. La premsa, en aquell moment va recollir la nostra postura, que va ser interpretada com una crisi interna del govern. Malauradament varem poder comprovar que de vegades fa més efecte un titular que tots els argumens del Mon. Altres grups de la oposició respaldaren la nostra postura i finalment dos dels projectes que haviem sol·licitat, la millora dl'entrada dePollença i la nau al polígon, es varen incluir dins els projectes a finançar pel Pla E. Avui ve el Delegat del govern a "visitar" una obra que l'ajuntament, en principi, no volia.

 

 
 
 
 

 

 

Comentaris

 

CANDIDATURES

Rosita | 29/03/2011, 16:52

Pren força la candidatura d'en Michel... a dia d'avui, si l'altre no accepta. El tope de temps, aquest divendres.

 

TONI CIFRE CRESPI

Armengol | 29/03/2011, 09:54

Si aquest senyor fa contes presentar-se amb el partit d'en Xineta i en Jaume Juan, el que hauria de fer ja, avui mateix és presentar la seva dimissió com a regidor del PSOE.
Al final, ni independents, ni socialistes, ni leches... Simples peseteros!

 

Debats

martí. | 29/03/2011, 08:48

Siau un poc missericordiossos, i inclogueu recetes d'arròs brut, coques ( de pasta) als debats electorals.

 

PXIP

Tomeu J.R. | 28/03/2011, 21:56

Partit d'en Xineta d'Iluminats i Pixadors (fora de test)

 

Re: La Nau

Tomeu J.R. | 28/03/2011, 21:47

Ja en tenim un altre a la taula, el PXIP presenta a nen Jaume Joan Sales com a candidat. Un altre que ha viscut del cuento i ara vol tornar a llepar. Quin personatge! Quin candidats que tendrem a n'aquestes eleccions de Pollença! Tots son grans intelectuals, el debat del Club serà d'allò més enriquidor.
Quina guarda!

 

Mateu Capo

Sebastià Vallori | 28/03/2011, 21:42

Ostres!
Les darreres factures de telefonia mobil del ajuntament escalden! Batualmón! escarrufa.
Fins i tot hi ha un móbil de darrera generació pel Batle, que val 1000€ al mercat, se deu haver fus tots els punts, perquè la factura posa que val 100€, n'han rebaixat 900. Supos que el deixarà quan se'n vagi? Quin Morro a n'aquestes altures, perquè el necesita?
Per mirar els blogs del PSM i URXELLA constanment?

 

Mateu Capo

Eduard | 28/03/2011, 16:52

He de reconeixer que anava de conya, però és ben cert, que aquests personatges, s'estàn fent amb la vida social i política del poble, a força de bauxes, paelles, coques, torrades, etc... Però en definitiva és el que la gent vol. Tenim una societat pollencina simplista, conformista i xenovista. Que li farem! I sino, ja veureu els resultats electorals.
A mi, això em fa oi!!!

 

UN EXEMPLE MÉS...

M. Plomer | 28/03/2011, 10:02

Si l'Associació de Veins de Pollença, fou una vertadera associació de veins, ja feria estona que hagués signat un artícle com el que presentau avui.
Què ha dit l'Associació de Veins de Pollença, encapçalada pel seu president Mateu Capo envers els grifons de Pollença?? I envers la font d'aigua que hi havia hi ara no és a Can Teresa?? RES, NO HAN DIT RES!!!
Per una simple raó, perquè a nen Mateu Capo no li va ni li ve el que passi o deixi de passar a Pollença. Aquest l'únic que vol és xupar del bote. Personatges com aquest no mareixen ésser regidors ni d'aquest ni de cap ajuntament i el poble ho sap i el té ben calat.
Ja es ben hora que comenci a explicar perque ell cobra les factures del ajuntament i els altres hem d'esperar més de dos o tres anys. No hi ha dret a n'això!

 

Re: La Nau

alucinando en colores | 28/03/2011, 08:40

Salvar el pueblo a base de paellas y fiestas...Alegría y que no decaiga.

 

Mateu Capó

Shwatzennager | 28/03/2011, 07:29

Eduard: "No té res a veure amb en Paraíso". Ja, ja,ja,ja,ja,ja, ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja. Lo teu de esser massoquisme.
Un que s'ho passa bé i un paellero, el futur de Pollença...jajajajajajajajajaja. Me xap.

 

Paelleros al poder!!!

jrv | 27/03/2011, 20:22

Fan una paella, hi va molta gent..i això indica que son bons gestors? Vale. Quan vagis al metge, li demanes si sap fer paella. I aixì, si vas a l'arquitècte, al bomber, al policia, al mestre, aL MISSER....ETC. ETC. i QUAN VAGIS AL POLÍTIC QUE HAS DE VOTAR, NO LI DEMANIS COM GESTIONARÀ, QUIN PROJECTES TE PER A LA EDUCACIÓ, O L'URBANISME, O EL TURISME, etc, questions vitals pel futur...DEMANA-LI SI SAP FER PAELLES, I ENGRESCAR LA GENT A FER BAUXA. Gran programa, pardieu!!!
Suposo que anaves de conya?
sUPOSO QUE HO DIUS DE CONYA

 

DESbarats

idoi | 27/03/2011, 20:21

Estaria bé fer aquests comentaris al Blog de UM, o ara és Convergencia? o al Blog de UNPI, segurament s'alegreran.
PEr cert, avui passetjant per "u moll" he trobat que les palmeres estaven molt mal tallades, això és la feina del gendre d'en Marti?
Quin desastre...

 

Mateu Capo

Eduard | 27/03/2011, 18:47

Ah, i el paellero també és un bon gestor, encara que sigui de la secta d'en Martí. Sino, demanau a Colonya també i veureu com l'obreria del puig ja te 24000€ al seu compte, i només amb un anys. Fa fer una feinada a la seva gent, i el puig ho notarà. En Miquel Caimari la va deixar quebrada a l'obreria, i mirau elpaellero i la seva panda, quants de doblers no han fet ja en manco d'un any. No vereu la torrada l'altre dia la gentada que hi varem anar? i feia una nit de perros.
Són bons gestors i això és el que necessitam, manco filosofs alternatius, i més gent a fer feina. Aquests tenen una gentada, i faran feina per el poble sense cobrar res. Els hi agrada i es deiverteiexen fent-ho. Cagon de poble de merda i de merda de gent!

 

La Nau...o vaixell de requilla?

jrv | 27/03/2011, 18:25

Gracies pel teu comentari, Tomeu. Igualment "Rosita" Qualsevol tendencia a privatitzar Emser , abans i ara, era un despropossit. Certament que el Batlle, fa 3 anys, tan sols ho va insinuar, però era evident que no hi havia raons per fer-ho, si és portava endevant una mica , UNA MICA de gestió.
La gestió del gerent que va marxar, basada essencialment en el rigor i l'estalvi, aconsegui reduir el dèficit, insoportable, a uns nivells normals el 2009, avui practicament ha dessaparegut, si és que no hi ha superavit. ( No ho sabré fins que les "secretissimes " dades d'una empresa pública no hem siguin lliurades) Fins i tot podria passar que l'Ajuntament hagués de recurrir a Emser per evitar la quebra tècnica.
Al gerent actual, tan sols voldria que el DEIXIN FER FEINA, que no li possin traves, que l'ajudin, i al que vengui, mateix, i que el triin per la seva capacitat, no pel seu color polític.... Que el Consell d'administració de Emser simplement és reuneixi quan cal, que les reunions no son converses de perruqueria o discussions de futbol... Discrepo de que la "nau" del poligon sigui un benefici per la brigada d'obres. No basta ni per ells, vist des de el punt de vista dels serveis que s'han de donar al segle XXI. Imprevissió, descuit, una vegada mes.

 

Mateu Capo

Eduard | 27/03/2011, 18:08

A mi m'agrada aquest tipo. Sino, demanu a l'associació de veins, la feinada que fan, i lo bé que s'ho pasen. Avui eren d'excursió, i eren una gentada. No té res a veure amb en Paraíso.
Si administra l'ajuntament com ho fa amb l'associació, ja ens anirà bé, sino, demanu a colonya, i veure els mils d'euros que té l'associació en el seu compte.
M'agrada en Mateu Capó! Fora paraisos!

 

Mateo Capo

Sebastián G.S. | 27/03/2011, 11:02

Mateo Capo, podría usted decirnos alguna cosa que haya hecho en pro del pueblo de Pollença como presidente de la asociación de vecinos?
Mateo Capo, por qué usted lleva más de 10 años trabajando para el ayuntamiento a dedo?
Mateo Capo, por qué usted a cobrado todas sus facturas del ayuntamiento y otros llevamos mas de dos años sin poder cobrar?

 

Aixo no es serios!!!

Pep Muntaya | 27/03/2011, 09:37

Heu vist la foto den Mateu al facebook? falta la del seu amic el militar "paellero". ja ja ja ja

 

Espanya plurilingüe?

Joan Ramon | 27/03/2011, 09:25

Els amics de Josera Bausa i Carlos delgado, segueixen atacant tot allo que no sigui Unitat i submisió envers Castella, Jimenez losanos ens conta la seva versió:

4.500 professors gallecs planten cara a la política franquista del PP d'imposició del Cestella

Reproduït de la web de Jiménez losantos...

SE DECLARAN EN REBELDÍA

Más de 4.500 profesores de Galicia se niegan a dar clase en español (imagin que deu ser, exclussivament, doncs deuen tenir l'assignatura de Castellà, com aquí)

Avisaron a la Xunta que seguirían dando las clases en gallego y amenazaron: un solo expediente y "toda la enseñanza se pondrá en pie".

Enveja fa, la defensa de la propia llengua dels Gallecs. I jo hem deman, que entenen els españolistes per Espanya plural?
Una Espanya on les altres llengüs, és a dir, Euskera, Gallec i Català, han de ser minoritzades?

 

LLEPA CULS

Sor Paquita | 26/03/2011, 20:12

Aquest que sempre se disfresa de dona no és res més que un llepa culs!!

 

CANDIDATURES

Rosita | 26/03/2011, 18:54

Es una llàstima o una desgràcia que en aquest poble, sempre se facin les coses per caducar en dos dies, o és dupliquin per no planejar-ho bé. Estic totalment d'acord amb tu jrv, però també s'ha de dir, que lo de Can Candalí, ja feia plorera. En fi, senyors del PSM, gràcies per haver possat un poc de seny, si no fos per voltros, ni entrada del cecili metel, ni nau. Tot hagués anat a l'ajuntamentaço, que tanmateix sempre serà una merda.
CANDIDATURES: Lo de Pollença és mal endemic, totes les Associacions, estàn controlades politicament per UM, i qualquna pel PP. Utilitzar-les de trampolí a la política me pareix de poca cosa, que és el que són en Mateu Capó i en Miquel LLobeta, l'altra que utilitza AFAMA, per entrar en política.
En tot cas, en Martí no crec que ho deixi així com així, vull dir, les hi tornarà a en Mateu Capó, perquè no crec que aquesta TRAICIÓ, la deixi passar en Matinet.
Per cert, fa més de 10 anys que xupa en Mateu Capó, no 4.
Si voltros els del PSM, demamanu una relació del que ha facturat ho podreu averiguar.I la xifra escarrufa.

 

Re: La Nau

tomeu cifre | 26/03/2011, 16:48

Es veritat que el nostre interes en la nau era especialment per millorar les instal.lacions d'EMSER, amenaçada de privatitzacio llavors. Finalment no ha estat aixi, i per les seves dimensions certament escasses, nomes Serveis se n'ha duit el gat a l'aigua.

 

EN MATEU CAPO CAP DE LLISTA DE ASI???

Mari Trini | 26/03/2011, 16:29

QUIN DESPROPOSIT!!

 

Abort

jrv | 26/03/2011, 15:06

Utilitzo la paraula "abort", perque el que al final, el que ha quedat de la mal anomenada "Nau"?, es això , un abort d'unes obres que haurien d'haver donat naixement a cobrir i donar resposta a les necessitats mínimes actuals dels serveis municipals: Obres, electricistes, jardineria, vehicles, utillatge, magatzem de material i d'els èstris utilitzats per les diverses festes, protecció civil, garatge per la Policia Local, etc.Taller mecànic.I Emser.
Doncs el que ha quedat, ha sigut un xiringuito, una barraca , gros, que no satisfà a cap servei, com no sigui la innaguració encuberta. Aquesta "nau", o depenencies pels distints serveis minicipals te la superfici o cabuda propia dels anys 20 del segle passat, no d'un municipi del 2001.
De tota forma, itjor era abans, si per la vostra empenta tenim això, "algo" es "algo", seny veru tenir en demenar-ho. Que , per cert, el projecte inicial era mes gros, el que ens mostra el batlle.

 

FRIKIS

Pozi | 26/03/2011, 11:18

Aquestes eleccions estaran ple de frikis

 

Re: La Nau

Marti Cifre | 26/03/2011, 11:14

Una Associació de Veins hauria de defensar els interesos del poble, vetlar pel seus veins i criticar i donar solucions a totes aquelles coses que l'ajuntament no fa bé o que simplament no es capaç de fer.
Aquesta Associació de veins de Pollença només serveix per la xaranga i el seu president al capdavant per llepar el cul a alguns regidors.
A tots i a cada un dels temes que han afectat a n'aquest poble, aquesta "Associació" s'ha quedat ben calladeta. La llista és llarga i el silència escrupulós...
Ara sabem el per què d'aquest silènci. El seu "president" en Mateu Capo ha jugat a ser politic tot aquest temps i L'hi ha importat un rabec defensar l'interés comú del poble. L'únic que li ha importat a n'aquest tipo és facturar a l'ajuntament i sustituir en Marti Ochovagina, res més.
Ara dona el salt a la política i sense tenir la delicadesa de dimitir com a president de l'associació de veins. Una prova més de la politizació d'aquesta "Associació" i de la manera de fer les coses d'aquest tipo.
El panora politic de Pollença és desolador.

 

EN MATEU CAPÓ

Miquel Sastre | 26/03/2011, 09:00

N'hi ha que queden llèpols abanç d'entrar...
En Mateu Capó n'és un d'aquests. Durant aquests quatre anys a fet un munt de feines per l'ajuntament de Pollença, totes elles encarregades pel "seu pare polític" en Marti Paraíso. M'entres altres empreses de Pollença, que durant aquesta legislatura han fet feina per l'ajuntament de Pollença i encara no han cobrat (alguns duen tres anys sense cobrar) aquest tipo a anat cobrant puntualment.
M'entres anaba "visquent" de les feines que li donava en Paraíso, els caps de setmana s'ha dedicat a montar "saraos" emulant el seu pare politic i es veu que n'ha quedat ben llèpol, tant d'una cosa com de l'altre. Aquesta llepolia no la fet aturar fins que a aconseguit "treure el pare per posar el fill"
Realment mareixem aquesta colla de gent que ens governi? Son aquests els personatges que vols que dirigesquin l'ajuntament?
Al hora de votar posar-li un poc de seny al vot perquè sinó m'ho n'anam tots a norris

 

Il Cappo

Despertaferro | 25/03/2011, 21:34

Serà regidor de matances i arròs brut aquest Capó?

 

Re: La Nau

Miquel Sánchez | 25/03/2011, 20:50

Refotre, perquè desprès no es digui que les associacions de veins no estan polititzades.

 

CANDIDATURES

Rosita | 25/03/2011, 19:29

Confirmat:
En Martí du paraíso no serà el candidat d'UNPI, ho serà en Mateu Capó.

 

Economia

Tomeu Cifre | 25/03/2011, 16:39

Avui hem tengut les comissionsinformatives per preparar el ple de la setmana que ve (dia 31).

El regidor Juan Josep Mir ha explicat com està el tema econòmic:

Pressupostos: Només està fet el d'ingressos.
Liquidació del 2010: moooolt atrassada.
Extrajudicial del 2010: moooolt atrassat.

Conclussió que en feim: partiran i estarà tot a l'aire. Si no es duen en aquest ple ja no hi haurà pressupostos aprovats abans de les eleccions (per terminis d'aprovaci´inicial, al·legacions i definitiva). Els que entrin tindran una bona feinada només de fer feines pendent.

 

Tancament.

Tomeu Cifre | 25/03/2011, 15:23

Jo tampoc l'he pogut localitzar i el regidor no n'ha fet cap presentació.

 

Aquest martinet nostro

Pepe | 25/03/2011, 15:19

El que no veig és el tancament que segon el regidor de serveis era tan urgent que va tenir que contractar un home saltant-se tots els procediments legals.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb