"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Tomeu Cifre en el Punt Informatiu

psm-pollenca | 15 Abril, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Estau convidats a la presentació de la candidatura, dema dissabte 16, a les 7 de l'horabaixa (19h.)  davant l'Església del Convent.

(veure més)

 

Aquesta quinzena el periòdic local, Punt Informatiu de Pollença, publica unes entrevistes als nou cap de llista dels diferents partits que es presenten a les eleccions. Les preguntes son molt generals i entren poc en qüestions de programa, fet que fa que algunes respostes s'assemblin molt. Com que s'han hagut de reduir per la gran quantitat de candidats, creim que esta bé que la publiquem íntegre per copsar millor els matisos de les respostes.

 

- Nom, Edat, Formació, Professió, Estat Civil, Fills, Animals domèstics.

Tomeu Cifre Bennàsar. Vaig estudiar arquitectura superior a l’Escola de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.

He exercit d’arquitecte en l’elaboració de projectes i direccions d’obra, els primers anys de vida laboral com a funcionari de Consell de Mallorca i des del 2005 amb estudi d’arquitectura privat.

Estic casat i tenc 2 infants, una nina i un nin.

- Quin fet de la seva vida destacaria com el més important?

Com gairebé tothom, el fet que vitalment m’ha marcat més ha estat la paternitat. Ara bé, si ens centram amb la vida política, sense cap dubte el fet d’haver accedit al càrrec de regidor ha estat l’esdeveniment més important, per la responsabilitat que suposa representar als veïnats del poble.

- Com li agrada ocupar el seu temps lliure?

Intent dedicar temps als fills i a fer esport regularment. Quan puc també m’agrada fer bricolatge, feines amb les mans.

- Com veia la política abans de formar-ne part?

Sempre he tingut un sentiment de proximitat amb la política malgrat no tingués una implicació directa; consider que a tots ens interessa la política perquè en formem part i ens afecta. Mai l’he viscuda com una cosa allunyada. La diferència és que abans d’estar dins l’Ajuntament pensava que tothom que hi participava ho feia amb les mateixes motivacions que jo, per la defensa d’uns ideals que un considera justos. Lamentablement, desprès m’he adonat que no és així i que hi ha molta gent que principalment cerca un interès particular.

- Què el mou a presentar-se com a batle?

Estic molt agraït al meu poble perquè m’ha permès gaudir d’un lloc excepcional, que està habitat per una gent fabulosa i que pot esser un bon lloc pels meus fills. Ara estic disposat a dedicar-li uns anys de la meva vida per aconseguir que sigui millor i perquè els pollencins hi visquin una mica més bé.

- Quina àrea li agradaria gestionar?

Com a cap de llista esper esser batle i per tant exercir el control que me pertoqui damunt totes les àrees de l’Ajuntament, ja que crec que serà molt important millorar la coordinació dels diferents departaments per oferir un millor servei i aconseguir una optimització de la despesa. Si m’he de limitar a una àrea en concret preferiria la d’urbanisme, ja que crec que els regidors han de fer les feines que millor s’adaptin a la seva formació i Pollença necessita una accions en aquest departament que permetin desenvolupar i embellir el poble respectant el nostre paisatge i respectant la industria que dona feina a més pollencins, que es el turisme.

- Admira algun personatge polític de manera especial?

Sempre he admirat aquells que han sabut afrontar amb dignitat i empenta les situacions adverses, com puguin haver estat els pollencins Guillem Cifre de Colonya o Martí Vicenç, així com Emili Darder, que va ser batle de Palma. Persones que han defensat la manera d’esser i de fer del mallorquins i que això no els ha impedit estirar del carro del progrés. Foren gent que en moments complicats no varen tenir por de fer canviar a millor la societat que els va tocar viure, i aquests son valors molt necessaris per Pollença avui en dia. Persones com aquestes ens demostren que per fer un poble millor poden ser molt importants els doblers, però encara son molt més importants la determinació i la imaginació.

- Quina és la Pollença que vostè vol?

Una Pollença, Moll i Sant Vicenç que tornin a ser dels millors llocs de Mallorca i del Mediterrani, tant per ésser visitat com per viure-hi. També que la millora de l’oferta turística i de la situació econòmica dels pollencins vagi lligada al respecte cap al nostre medi ambient i cap a la nostra cultura, ja que pens que són conceptes indissolubles, sense cap dubte no poden existir l’un sense l’altre. Un municipi amb una oferta de platja, d’excursionisme o d’activitats a l’aire lliure, que allargui la temporada turística tot l’any. També amb una vida cultural participada per tots els ciutadans i que sigui atractiva pels que ens visiten. En definitiva que tots els pollencins puguin viure i treballar al nostre poble, tant els pollencins d’ara com les següents generacions.

- Ens pot descriure breument com serà el seu equip?

Un grup de gent amb formacions diverses per afrontar amb garanties la complexitat de l’Ajuntament, sense lligams que els impedeixin prendre les millors decisions i sobretot són persones que s’han compromès a tornar la il·lusió a Pollença i en millorar la vida dels pollencins, mollers i santvicenters.


 

 

 

 

Comentaris

 

Volem ser útils, no pegar cops.

Tomeu Cifre | 15/04/2011, 17:28

No comparteixo això de que "no farem res". El poble necessita una empenta i l'hi podem donar.
Si hi ha altres partits que en fan de regidors, enhorabona per ells.
Tenim les millors propostes i la gent preparada per assumir el repte de dur aquest Ajuntament en ruïnes que patim.
Si tu hi vols col·laborar hi estas ben convidat.

 

Llista

Mateu | 15/04/2011, 14:33

A on anau? no fareu res. Bé, pot ser un anant bé.
Alternativa si que donarà el cop aquest pic. Entre 3 i 4 regidors, sino, tiempo al tiempo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb