"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Els mestres de la gestió.

psm-pollenca | 19 Abril, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un bon article que ens envia el company Joan Ramon Bosch Cerdà per que els mitings i els cartells no ens facin perdre de vista allò que és important de cara a les properes setmanes.

 

No deixa de sorprendre’m la capacitat de molts de membres de partits polítics de veure les coses des d’un prisma totalment favorable als interessos del seu partit. En certa manera puc entendre que hi ha d’haver una determinada dosi de partidisme per tal de justificar algunes postures dels diferents partits, però el candidat popular al Parlament de les Illes Balears, José Ramon Bauzà, va deixar-me realment astorat la setmana passada.

Segons ell, la gestió del Govern de Jaume Matas a la passada legislatura va ser com per a sentir-se’n orgullós. Doncs bé, és mal d’entendre que un govern que ha deixat gairebé el mateix nombre d’imputats que de membres del govern, sigui un  govern com per sentir-se’n orgullós; un govern que organitzava torneigs de 17 milions de euros des de l’IBATUR al Pula Golf, lloc on després molts membres del partit s’allotjaven gratuïtament, casualitats de la vida que diria aquell.

Un altre punt en el qual no s’entén això de la bona gestió, és en la construcció del Palma Arena, aquest velòdrom que va passar dels 40 milions d’euros pressupostats (quasi res) als 100 milions (una petita variació), però el pitjor de tot això és que, a més, la pista de ciclisme no va ser homologada pels defectes que presentava!

Un altre cas per sentir-se orgullós és el Director General de Territori del Govern Matas, Jaume Massot, que és a la presó pel cas Andratx.

També recordarem el cas Scala, aquell en què una ex-membre del Govern, Francisca Ordines, guardava doblers dins un pot de Cola-Cao... i així podríem tristament seguir.

Amb tot, ara entenc les dificultats per definir la nostra llengua que pateix el senyor Bauzá, doncs puc constatar que fins i tot la seva definició de sentir-se orgullós és diferent de la de bona part dels ciutadans de les nostres illes.

 

 

 

Veure article a El Pais sobre els 40 imputats del PP

Comentaris

 

Corruppció

ufffff | 06/05/2011, 22:59

El PP que hoy presume de escrupuloso coloca en la lista al accionista de una sociedad con un expediente urbanístico en el ayuntamiento en cuestión, extraña forma de cribado. Siempre se puede alegar que el candidato domina el funcionamiento de Cort antes de tomar posesión. No nos detendremos en los roces de Gabriel y Florin S.L. con la Seguridad Social y Hacienda, porque Gabriel Vallejo no aspira al Congreso. Ya empezamos, y todavía no hemos empezado.

 

Estorat

jrv | 04/05/2011, 14:25

Certament, Astorat. No se si és cert, però diuen que Bauzà vol subvencionar una delegació del "Rasputin" aqui a Palma, que s'encarregarà a Joan Fageda, total a Madrid no hi te molta feina.. Me sembla que Rodrigo de Santos s'encarregarà de la delegació pederasta del mateix, i Joan Huguet, insòlit al PP, del departament de pintades folkloriques.
Però si el "gasto" el fan aqui, no serà tan perjudicial pels contribuents balears...

 

Diversitat

Astorat | 04/05/2011, 12:23

Millor és botar una barrera que tanca un camí públic (defensar la legalitat), que anar-se'n de Putes amb els doblers de tos (malbaratament de doblers públics).
PEr cert, els es-Um de corruppcio per les illes juntament amb el PP en feren de groses amb els doblers de tots nosaltres.

 

Botatanques

jrv | 04/05/2011, 09:23

Voldria saber l'opinió d'aquells que s'expressaren aqui contra Tomeu Cifre perque va botar, juntament amb 500 persones mes, la barrera que barrava el pas al cami de Ternelles, que en pensen de la invassió d'una propietat pública per part de dos senadors per Balears per representar el PP(perque representar Balears, encara està per veura), Joan Huguet, i Joan Fageda per pintar de negre un bou de fusta d'una marca andalussa d'aiguardent (Conyac es una altra cosa).
Si fessin la feina que els pertoca al senat, i per la que cobren, que és defensar l'expoliada Balears que es la feina que els ha de fer Pere Sampol, no tindrien temps de fer el pallasso.

 

Re: Els mestres de la gestió.

Pepe | 02/05/2011, 15:42

Si no m'he equivocat al contar a Alternativa hem presentat 94 mocions, el portaveu del PP-UMP va dir a un ple que la gent no vota per les mocions que un grup presenta. Estic d'acord, però la política no es redueix a fer coses per que la gent et voti o no, i crec que calia revitalitzar el ple, màxim organisme democràtic de Pollença i debatre en públic no als despatxos.

 

Mocions i feina.

Tomeu Cifre | 02/05/2011, 08:57

El nombre de mocions el que dona fé es de que hi ha una feina constant durant anys. A més les mocions (llevat d'una o dues) son des de després del pas a la oposició, ja que normalment des del govern no s'en fan (se fan propostes de govern, que no es poden adjudicar a cap partit en concret). Certament també A-EU-EV ha fet moltes propostes. En canvi el PP-UMP per res ha liderat la feina d'oposició al govern municipal. Com a molt el PP ha liderat la oposició a en Juanjo Mir, pero més enllà d'això, res. I UMP desaparegut tota la legislatura.

 

Mocions

jrv | 02/05/2011, 07:33

Del reconte de mocions presentades, deis que n'heu presentades , amb un regidor, 35.
PP-UMP, amb 6 regidors, sembla que n'ha presentades 25. Es a dir, 4 per regidor. Tot un record. Però com diu l'expressió olímpica, l'important és participar, que en en aquest cas se quedaria en " l'important es ser-hi".
No se cuantes n'ha presentades Alternativa.

 

Enhorabona!

Joan Ramon | 30/04/2011, 17:07

El fet de defensarél camí públic de Ternelles, per a mi, és una cosa de la que pots estar orgullos Tomeu.
Altres com els regidors del Psoe, preferiren fer d'escolanets.
Altres com en tomeu Cifre del PP, preferiren defensar que la propietat de la finca (que no del camí) mantengui aquesta decisió arbitrari.
Hi ha decisions que per dificils, tenen més merit, a molts membres de la plataforma pro camins també els intenteran acollonar, fet que diu poc a favor d'alguns polítics que degueren voler quedar bé amb la propietat.
Tal vegada la família March té prou poder per condicionar alguns, però en aquest cas, crec que qui no vulgui veuré que en Tomeu va actuar defensant un bé públic, tal volta sigui perque el partidisme o l'interès personal no li deixen veuré el que de tot això.
Salut

 

Re: Els mestres de la gestió.

Tomeu Cifre | 30/04/2011, 08:40

Ramon, lo que tu anomenes "botar barreres" (i que jo anomenen defensar el que és públic) no ho fou gens, fàcil. De fet fou una de les desicions més dures de prendre de la meva vida. Hagués estat més còmode no anar-hi o quedar-me fora, com feren altres, i no hagués patit la desqualificació pública per part del govern municipal, la destitució i la prèdua de "la cadira". Pero un ha de fer el que creu que és correcte, i així vaig actuar.
I te deman que no desqualifiquis a cap company nostre pel fet d'haver estat membre del Consell de Mallorca. TOTS els que ens presentam ab un partit tenim per objectiu governar per canviar les coses. I es molt més legítim tenir un càrrec i cobrar el sou amb llum i taquígrafs que els manejos que s'han destapat durant la legislatura. Apart de la bona feina que ha fet en Biel des de Patrimoni. Tan sols ho has de demanar a qualsevol persona que estigui dins aquest món de la gestió de Patrimoni per saber que la seva feina ha estat a anys llum d'anteriors etapes, on el responsable ni tan sols compareixia.
El que fa coses es pot equivocar, pero sempre hem intentat que el programa amb que ens presentarem s'anas cumplint, tant des del govern com des de l'oposició.

 

Re: Els mestres de la gestió.

PSM Pollença | 30/04/2011, 07:11

Ens agrada que els nostres votants esperin molt de nosaltres. N'hi ha d'altres que en canvi no esperen res.
Ara bé, si dels demés estau ben satisfets, ja sabeu que teniu altres opcions, i enguany moltes. Un blog obert com el del PSM, us permet dir la vostra, per ser un "succedani" no està malament. Que el PSM coincideixi amb altres partits no és dolent, tot el contrari, és bo, i no crec que copiem res a ningú, ni tampoc crec que anys enrera quan també es feia oposició damunt temes que el PSM destapava per part d'altres partits tampoc crec que fos dolent. S'ha de tenir un poc de memòria. A la fi, quan vulguis fes arribar les teves queixes a les persones del PSM, que no mossegam. Sort pels teus, que són molt bons.
Si creus que no suposa res fer feina pel poble les 35 mocions que hem presentat des de que estam a l'oposició i les intervencions al ple, tu mateix.
I no desqualifiquis a les persones que van a qualsevol llista electoral. La democràcia és per tots, no només el privilegi d'una casta.

 

Batlet

Idoi | 29/04/2011, 22:15

Ramon una cosa, qui més pot fer per defensar els camins és el Batle del municipi.
De fet segons la Llei de bases d'entits locals, és a qui correspon.
Pel demés puc estar d'acord amb tu.

 

Trist

Ramon | 29/04/2011, 17:44

Jo crec que tothom esperava bastant més del PSM aquesta legislatura. Primer dins el govern, totalment inadvertits, sense capacitat per fer res original i que pogués interessar a la gent. Després, com que rebia castanyes dels d'en Pepe i li fogien els militants, havien de marcar perfil i fer lo fàcil: botar barreres (governant al Govern i al Consell que són les institucions que hi poden fer qualque cosa), sucedani de blog (mateixos continguts del d'alternativa una setmana després i molts menys acòlits, a més de ser sempre els mateixos) que pareix que se fa feina però que no suposa res per al poble. Segurament lo únic bo d'aquesta legislatura és que en Biel Cerdà ha mantengut la feina i el sou (bo per ell, clar).
D'aquí ve supòs que la llista deixi molt de desitjar i que es pugui oferir poca cosa nova

 

Nirvis

Idoi | 28/04/2011, 22:57

Sembla que amb l'arribada de les eleccions a Corruppció per les illesi altres partits de gorrers, alguns tenen por a perdre els seus privilegis.

 

"jo mateix"

jrv | 28/04/2011, 21:07

Si , "jo mateix", ets un embullós. Ho sento, però també teniu qualque "intrajudicial", i qualque Intracel·la, a la pressó de Palma. I mes que hi aniran, tal volta.

 

Re: Els mestres de la gestió.

Tomeu Cifre | 28/04/2011, 16:18

Sí que te venc amb extrajudicials. Me preocupen més 3.000E d'extrajudicial en despeses sense justificar que 30.000 que hagin seguit correctament la llei de contractació.

El que va costar l'exposició ho pots demanar als mateixos que et desinformen. Jo estic a la oposició i no tenc els comptes a ma. El que si tenc ben clar es que la despesa va passar per tots els controls i la va aprovar la junta de govern per unanimitat (UM i PSOE inclosos), potser els mateixos que t'inflen el cap.

De lo altre no hi toques, aqui sí que t'hauran d'informar millor. Per cert, un any Guillem Cifre que n'hi hagué que volgueren que inauguras na Munar. Ah, i es paga una factura d'en Roy que consta a les actes que jo vaig demanar que no es pagues.

 

TOLO -IP

jrv | 27/04/2011, 21:04

"Tolo", fes el teu blog propi, i fes el que te doni la gana en ell, i digali als teus amics gorrers del partit que en crein un ells, així no haurás de molestar als que tan sols intentem dialogar i fer ús de la llibertat d'expressió.
Fes el dels Hooligans politics, ja saps on trobarás els participants.

 

cultura

jo mateix | 27/04/2011, 20:26

No em venguis en extrajudicials que es un tema massa extens:
- Queva costar la expo de Joan March?
- Que va costar la expo de Guillem Cifre de Colonys quan l'havia de pagar la UIB i tu li comanares a nen Roy?

 

Re: Els mestres de la gestió.

Tomeu Cifre | 27/04/2011, 16:07

Res, Tolo-Antonina-?, pots continuar publicant tants comentaris com vulguis i utilitzar tants pseudònims com vulguis, tu sabras perque ho fas. El nostre blog fa sis anys que està obert a tothom, i tohom hi ha pogut penjar el que ha volgut, sempre sense ofendre a ningú.

A mi no me fan oposició, perque jo soc a la oposició. No te vaig sentir fa dos anys, quan estava governant.

Els meus números ja els hem publicat en multitud d'articles i els ha pogut seguir qui hagi volgut. Si qualque altre partit els vol rebatre, que obri un blog com ferem noltros.

T'en daré un parells més. Herència d' UM a cultura: extrajudicial de més de 60.000 E, el que jo vaig deixar: reducció fins a 20.000 E (números rodons, si vols detalls hi ha articles). Superàvit d'EMSER més de 1.100.000 E

Esper continuar gaudint dels teus comentaris i de tots els dels nostres seguidors, entre els quals et cont.

 

IP

Tolo | 27/04/2011, 15:14

I que vols fer amb la IP?
Que m'estas amenaçant?
Això es diu faixisme, i voltros deis que sou d'esquerres...
Que passa quan et fan oposició..
Per cert no em parlis de mascares, les posau vosaltres facilitant blocs amb anònims. Quan vos van a favor molt be i quan vos fan el contrari mirau les Ip.

ja m'ho has dit tot.

per cert nomes publiques els numeros que t'interessen. I si fossis tan bo mostraries els de la teva gestió. pero clar en poc temps .... ja sabem el que fres.

CONTINUARA:......

 

Toninatolo

Tomeu Cifre | 26/04/2011, 22:24

Per cert, ben vist això de Tonina-Tolo, és un transformisme digital que no cola:les IP no enganen, don 62.82.204.i tres números més.

 

Re: Els mestres de la gestió.

Tomeu Cifre | 26/04/2011, 22:20

Tolo, dona'ls tú als numeros, que ets qui tira la pedra i amaga la ma. Els meus estan a disposició de tothom damunt les actes municipals. Respecte de les comissions, jo no he dit que ningú n'hagi arreplegades. Es ben coneixedor que qui té la coa de palla aviat es crema.

 

Caradures

jrv | 26/04/2011, 20:50

Mes de la meitat de UM s'ha limitat a fer el gorrer tota la legislatura. Així ha quedat documentat a les converses grabades, als diners que falten, a les multiples malifetes, per qualque cosa son els campions d'Espanya de la corrupció, tanta sort de jutges i policia, i això és un fet incontestable, i no te volta de fulla. Si tinguessin un mínim sentit de l'honradessa, callarian i no es dedicarien a tirar la seva merda damunt els altres.

 

Toninatolo

JRB | 26/04/2011, 20:45

Per "numeros", els que ha fet el vostre batllet, dic vostro perque tan sols ho ha sigut dels aprofitats, no de Pollença en quan a fets possitius.
Tal volta en Tomeu hauria d'haver fet contractar a Martí, per tocar el piano, o al seu gendre, o a qualque amigot. Ara no rebries critiques.

 

gats escaldats

Tonina | 26/04/2011, 20:25

tomeu, que ets un llambrinet entrat en costura i set veu el plumero.
Ser llambri i destructiu no es fer feina.
Un tan mallorqui i nacionalista com u sembla mentida que no vegi la diferencia

 

gats escaldats

Tonina | 26/04/2011, 20:25

tomeu, que ets un llambrinet entrat en costura i set veu el plumero.
Ser llambri i destructiu no es fer feina.
Un tan mallorqui i nacionalista com u sembla mentida que no vegi la diferencia

 

Exposicio

Tolo | 26/04/2011, 20:18

Tomeu,
Numeros, la paraula la meitat no em val, numeros.
Per cert Zorio, no va treure res d'una capça i surt a totes les histories de l'art universals. i va costar igual o manco que en Joan.
Dona numeros i ser valent.
Clar que et posaras e evidencia.
Per cert les comisions a l'administracio son il·legals. de manera que si saps de qualcuna fes el favor de denunciar-ho sio t'aconsell callar

 

Gat escladat d'aigua freda tem

Tomeu Cifre | 26/04/2011, 14:27

Jo crec que per quedar malament no han hagut de menester ningú, ells totsolets han anat fent un desastre rere un altre. Canvi de nom i de cara al número 1? Potser els servirà, pero els pollencins ja som gats escaldats i no crec que ens deixem prendre el pel tan facilment.

 

Conspiradors!!

Galileo | 26/04/2011, 14:14

Està ben clar, Tomeu, tota la feina que heu feta, tot el tems que heu dedicat a la gestió municipal, ho heu fet per fer quedar malament al batlle(batllet), a mes, no haver volgut cobrar dedicació exclussiva també ho heu fet per això, fins i tot botar una barrera a un camí públic també fou per això, fer quedar malament al batlle. Per cert, no se si el batlle ha de demanar permís per anar correr per dins Ternelles. Per cert, que si no ho fà mes sovint, es per no molestar als caçadors , un mirament que no teniu vosaltres, depedradors de batlles...

 

La eoria de la conspiració.

Tomeu Cifre | 26/04/2011, 13:10

Ja, ja. Galileo, la veritat es que he intentat fer feina, tota la que he pogut. Pero dedicar-me a aquests complots m'hagues semblat anar tudant el meu temps. Apart que no en se de fer-ne. No deixa de tenir la seva gràcia, emperò.

 

Rumors

Galileo. | 26/04/2011, 11:06

No se si es cert, però crec que el batlle( Batllet, malgrat d'estatura sigui gran) va escampant que Tomeu Cifre psm, també és culpable del forat de la capa d'ozó, del dèficit municipal, de les malifetes d'unpi, de l'imputació de Oliver, etc. etc.
Hi ha que veura la capacitat de Tomeu, sense dedicació exclussiva, per fer complots contra al batlle, pobret. Sembla que estava compinxat amb Pepe, però. I diu que no se que hi ha de "judeomasonica, enemigos del regimen", no le acabat d'entendrer.

 

TOLO

Martí Ll. | 25/04/2011, 20:23

Ei Tolo! o he de dir Pep Toni!
Hi ha que veure que la dus ben grossa a la vena. Jo crec que en Rull l'haurien de contractar per hollywood en el lloc d'en Jim Carrey a "mentider compulsiu", li ve com anell al dit. Als seus als qui més menteix.

 

PSIP

Regidor d'herbes | 24/04/2011, 23:40

La llista del PSIP es de rialles, sembla una caricatura duita a una llista electoral. Se nota que aquesta llista esta feta dins un bar

 

A Tolo

Tomeu Cifre | 24/04/2011, 20:26

Que que me va costar l'exposició d'en Joan Marc al Convent? Ido la meitat del que es gastava un regidor de cultura anterior d'UM. A més per promocionar l'art local i amb una obra original feta aposta, no treta d'una capsa que ja hagi rodat per mig Món. I pots estar segur que tot gastat en l'obra, sense comissions.

Sí que vaig durar poc, pero hagues pogut durar molt més si hagues fet com altres, acotant el cap a les ordres del batle.

Per poir ja n'hi ha hagut que han poit ben abastamanet.

"Tolo", no te creguis tot lo que te conten per les reunions d'UM (perdó, Convergència), que vist el vist no son de fiar; no ho dic jo, ho diuen els jutges.

 

Tolo

Idoi | 24/04/2011, 18:27

UM, ara corrupció per les Illes (CxI) ja ens a plomat, no cal voler fer responsables els altres.

 

Deficit 2009

Tolo | 24/04/2011, 16:42

Pero Tomevet,.. i el 2009 eres regidor de cultura. Que no ten recordes?

Que et va costar l'exposició den Joan March?

Pot ser el mateix que un artista internacional? Pq?
No hi havia ni hospedatge, ni transport ...

Ara vas de model i els fets parlen per si sols. Gracies a Deu que durares poc, pq ens haguessis plomat!

 

corruPPcio

trist | 20/04/2011, 10:51

El més trit és que amb tot això, encara seran els més votats,trist, molt trist

 

Sedas

Joan Ramon | 19/04/2011, 17:29

Una cosa és certa, la legislatura que governaren PP i UM es van escolar molts doblers públics que ara anirien molt bé per fer front a la crisi econòmica...

 

trist

tolo | 19/04/2011, 11:53

Si, entre PP, UM i connivència del
Psoe, anam arreglats

 

Comptes

Tomeu Cifre | 19/04/2011, 10:49

Uns altres gestors de primera:
h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/04/19/ayuntamiento-cierra-2009-deficit-636000-euros-arcas/662855.html

Per sort el blog ens dona dret a rèplica: no varem arribar quan la comissió ja s'havia acabat, sino que el batle va partir quan encara no havia acabat la comissió.
Sobre els excessos en la despesa ja ho varem explicar en el seu moment amb números damunta la taula:
h
ttp://psm-pollenca.balearweb.net/post/88906

 

Comptes

Tomeu Cifre | 19/04/2011, 10:49

Uns altres gestors de primera:
h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/04/19/ayuntamiento-cierra-2009-deficit-636000-euros-arcas/662855.html

Per sort el blog ens dona dret a rèplica: no varem arribar quan la comissió ja s'havia acabat, sino que el batle va partir quan encara no havia acabat la comissió.
Sobre els excessos en la despesa ja ho varem explicar en el seu moment amb números damunta la taula:
h
ttp://psm-pollenca.balearweb.net/post/88906

 

partit peseter

Joan | 19/04/2011, 08:08

Realment, de mans netes poques, i de regeneracio, basta veure na Maria Salom, "la caixera del Tuenel de Soller" de cap de llista al Consell...
por fan

 

partit peseter

Joan | 19/04/2011, 08:08

Realment, de mans netes poques, i de regeneracio, basta veure na Maria Salom, "la caixera del Tuenel de Soller" de cap de llista al Consell...
por fan

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb